• BIST 9524.59
  • Altın 2489.898
  • Dolar 32.5054
  • Euro 34.714
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 17 °C

Bebekleri neden severiz?

Bebekleri neden severiz?
Muhteşem minik ayaklar, o baştan çıkarıcı gülüş ve aman tanrım, ona her baktığınızda hissettiğiniz sevgi patlaması...

O şeftaliye benzeyen öpülesi popo, muhteşem minik ayaklar, o baştan çıkarıcı gülüş ve aman tanrım, ona her baktığınızda hissettiğiniz sevgi patlaması. Evet, bunlar bebeğinizi canınızdan çok sevmenizin nedenleri ve alın size 50 neden daha... Daha birçok neden sıralayabiliriz aslında ama sadece tek ana bir nedeni var bu en güçlü sevginin, o sizin çocuğunuz!

1. Onu istediğiniz gibi giydirebilirsiniz: tavşan kulaklı bir şapka ya da kedi kuyruklu bir tulum... Nasıl olsa size karşı çıkamaz.

2. İçinizdeki çocuğu uyandırır, odanın ortasında kafanızda bir sehpa örtüsüyle "Ali Baba'nın bir çiftliği var..." şarkısını söyleyerek zıplamak istiyorsanız, işte size mükemmel bir bahane!

3. Sabahları işe gitmek yerine ufaklıkla çizgi film izlemek, size de daha eğlenceli gelmiyor mu? Onu seviyorsunuz çünkü o sizin oyun arkadaşınız.

4. Ona, özenip en son çıkan pahalı oyuncaklardan almanıza gerek yok. Çocuğunuz sandığınız gibi pahalı oyuncaklarla değil; tencere ve tavayla daha çok mutlu olur. İnanın o oyuncaklarla biz büyükler daha çok eğleniyoruz.

5. Yoksa sizin bebeğinizin saçları ipekten mi? İşte o yumuşacık saçları okşadığınız anın huzurunu hiçbir şeye değişmeyeceğinizden eminiz.

6. Siz her zaman onun için hayranlık vericisiniz. Varsın, çok satanlar listesine girmiş bir kitabın olmasın; varsın bir Oscar'ınız olmasın... Siz onun için çok değerlisiniz.

7. Bebeğiniz bulunduğunuz ortama yaşam sevinci katar. Sokakta yanınızdan geçenlerden, hatta en suratsız asabi komşunuzdan bile gülücükler çalar.

8. Yumurcağınızın peşinde koşmaktan haşatınız çıktığı için akşamları uzanmanın kıymetini çok daha iyi anlarsınız.

9. Mimikleri o kadar sevimlidir ki sizi kahkahaya boğar. Bebek mimiklerinin de bir son kullanma tarihi vardır ve de bu asla 40 yaş değildir! Koca koca insanların bebek mimikleriyle konuşmaya çalışmaları da bu yüzden sevimli olmaz, olamaz!

10. Size; kuvak vak vak kuyruğum nerede... mini mini bir kuş donmuştu gibi nasıl olup da hala hatırlayabildiğinize şaştığınız şarkıları söyletir.

Deniz Çengel- Mother&Baby

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2934 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim