• BIST 9454.9
  • Altın 2499.643
  • Dolar 32.5852
  • Euro 34.7859
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 21 °C

Beş yıldızlı otelde inanılmaz ölüm...

Beş yıldızlı otelde inanılmaz ölüm...
Alanya'da oteldeki su kaydırağından kayan 6 yaşındaki çocuk, sudan çıkmadı. Bir süre sonra cankurtaran tarafından fark edilip sudan çıkarılan çocuğun öldüğü belirlendi

Antalya'ya tatile gelen Rus ailenin 6 yaşındaki oğlu, büyükler için yapılan kaydıraktan kaydıktan sonra ölü bulundu. Aile, hayallerindeki tatilin ilk günü tek çocuklarını kaybetmenin şokunu yaşarken, küçük çocuğun kayarken ya da havuza düştükten sonra başını çarpması sonucu kendinden geçtiği için boğulduğu tahmin ediliyor. 

TATİLİN İLK GÜNÜ 

Rusya'dan, tatil için Alanya'ya gelen Samoilenko ailesi, Konaklı mahallesinde bulunan 5 yıldızlı bir otele yerleşti. Dün havuz başına inen ailenin 6 yaşındaki oğlu, büyükler için olan otelin su kaydırağından kaydı. Suya düşen küçük çocuk, yüzeye çıkmadı. Bir süre sonra durumu fark eden otelin cankurtaranı, havuza atlayarak, Dimitri Samoilenko'yu dışarı çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan talihsiz çocuk için ambulans çağrıldı. İhbar üzerine otele gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından yapılan kontrolde ise küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Samoilenko'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Samoilenko'nun, kayarken ya da havuza düştükten sonra başını çarpması sonucu kendinden geçtiği için boğulduğu tahmin edilirken, Rus aile ise şoka girdi. Ailenin, oğullarının ölümü ile ilgili yasal yollara başvuracağı belirtilirken, otel yetkilileri ise olayın savcılığa intikal ettiğini ve konuyla ilgili konuşmak istemediklerini bildirdi. 

MOBİLYACI GENÇ BOĞULDU 

Burdur'da mobilyacılık yapan ve 3 arkadaşıyla birlikte tatil için Antalya'ya gelen Mustafa Özen (25) önceki gün serinlemek için Konyaaltı sahilinde denize girdi. Ancak bir süre sonra suda kaybolan Özen'in arkadaşları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri yaptıkları aramada, kıyıdan yaklaşık 15 metre açıkta Özen'in cansız bedenini buldu. İstanbul Beyoğlu'nda çalıştığı işyerinden "Bir arkadaşımla buluşacağım" diyerek çıkan Ahmet Demir'in (19) cesedi, Ataköy Sahili'nde denizde bulundu. Cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öte yandan, geçen hafta Karabük'te serinlemek için girdiği Araç Çayı'nda akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren 14 yaşındaki Özkan Öncü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2619 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim