• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 23 °C

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi ALO 170 Dünya Birincisi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi ALO 170 Dünya Birincisi
ALO 170, En İyi Dış Kaynaklı İş Ortaklığı kategorisinde Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Contact Center World.com” yarışmasında dünya devlerini geride bırakarak altın madalya kazandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi ALO 170, En İyi Dış Kaynaklı İş Ortaklığı kategorisinde Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Contact Center World.com” yarışmasında dünya devlerini geride bırakarak altın madalya kazandı.

 

Daha önce İngiltere’nin Başkenti Londra’da yapılan yarışmada Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölge birincisi olan Alo 170 bu defa Las Vegas’da düzenlenen En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı katagorisinde, AMERİCAS bölge birincisi ABD’li şirketi kendi evinde geçerek Dünya birincisi oldu.

 

ALO 170, dünya devlerinin yarıştığı organizasyonda %87’lik yüksek ilk temasta çözüm oranı ve yüksek müşteri memnuniyeti ile örnek Kamu projesi olarak gösterildi.

 

Contact Center World.com tarafından her yıl iki aşamalı olarak düzenlenen yarışmada, AMERICAS, APAC ve EMEA olmak üzere üç ayrı bölge bulunuyor. Birinci aşama olan bölge finallerinde, bölgelerin en iyi çağrı merkezleri ve uygulamaları belirlenerek, bölge finallerinden başarıyla çıkan uygulamalar, dünya finalinde 25 ayrı kategoride mücadele ediyor. Her yıl 1000’in üzerinde firmanın katıldığı yarışmada Alo 170, kategorisinde Dünya birincisi oldu.

 

Acar: Alo 170 Bizim İçin Çok Önemli

 

Hizmet Sunumu Genel Müdürü Adem Onar, kazanılan ödülü Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar’a törenle takdim etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi Alo 170’in Dünya birinciliği ödülü almasının, vatandaşa verilen önemin en değerli ispatı olduğunu ifade eden Başkan Acar, “Bir Kamu Çağrı Merkezinin Dünyanın en prestijli ödüllerinden birini alması ülkemiz ve kurumumuz açısından hem çok önemli hem de çok değerli” dedi. Acar, Alo 170’in vatandaşların bilgilendirilmesi, kayıt dışı istihdamla mücadele, risk odaklı denetim, yabancıların çalışma izinleri, işsizlik ödeneği, sigorta ve emeklilik hizmetleri, ilaç kesintileri, sağlık aktivasyonu gibi geniş bir yelpazede önemli fonksiyonları yerine getirdiğini söyledi.

 

Alo 170’in Karaman’da yüzde 50’si engelli, Şanlıurfa’da yüzde 60’ı Kadın istihdamı olmak üzere toplam 300 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük kamu sosyal sorumluluk projeleri arasında yer aldığına dikkat çeken Acar, “Emek veren, katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

2 Kasım’da Las Vegas’da yapılan ödül törenine, SGK Hizmet Sunumu Genel Müdürü ve ÇSGB Bilişim Koordinatörü Adem ONAR, SGK Kurumsal İletişim Daire Başkanı İlhan İşman, SGK Başkan Danışmanı Ebubekir Sıddık Yiğittürk katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3519 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim