• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 17 °C

Dıvınıa, Kadınlara Kusursuz Bir Yüz Bakımı Sağlıyor

Dıvınıa, Kadınlara Kusursuz Bir Yüz Bakımı Sağlıyor
Göz altı morlukları, geniş gözenekler gibi cilt problemleri, özellikle de güneşin etkisini artırmasıyla daha belirgin hale geliyor.

Göz altı morlukları, geniş gözenekler gibi cilt problemleri, özellikle de güneşin etkisini artırmasıyla daha belirgin hale geliyor. Bu gibi kusurları kapamaya çalışma, kadınları makyaj yapma zorunluluğuyla karşı karşıya bırakıyor.

Kişiye özel sunduğu dermokozmetik çözümler ile yıllardır hizmet veren Divinia Güzellik Merkezi, göz çevresi ve yüzde ortaya çıkan cilt problemlerini dermaroller yöntemiyle etkisiz hale getiriyor. Uygulama, kadınların yaza daha öz güvenli ve canlı bir cilt ile giriş yapmalarını sağlıyor. Divinia Güzellik Merkezi'nden Estetisyen Elif Damar konuyla ilgili bilgiler veriyor.

Dermaroller mucizesiyle cilt, daha pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor

Akne izleri, göz altı morlukları, geniş gözenekler gibi geniş bir uygulama alanı bulunan dermaroller; kadınların cildini daha canlı bir görünümle yaza hazırlıyor. Aktif kozmetik bileşenler içeren uygulama, en derin cilt katmanlarına dek ulaşarak, kolajen üretimini harekete geçiriyor.
Divinia Güzellik Merkezi'nde alanında uzman ve deneyimli kişilerce uygulanan dermaroller, cildin elastikiyetini geri kazanmasına yardımcı oluyor. Kırışıklık ve lekelenmelerde etkili olan yöntem, vitamin bileşenlerle desteklenerek mükemmel bir cilt görünümüyle sonuçlanıyor.

Haftada 1-2 uygulamayla mükemmel sonuç

Divinia Güzellik Merkezi'nde 7 seansta başarılı sonuçlar veren dermaroller yöntemi, kişinin cilt durumuna ve ihtiyaçlarına bağlı olarak haftada 1-2 kez, 1 seans şeklinde uygulanıyor. Farklı yaş gruplarında aynı başarıyı gösteren bu uygulama, yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde kadınların cilt sağlığı ve güzelliğine olumlu etki ediyor.

Eyeroller ile gözler, eski canlılığına kavuşturuluyor

Biyo-peptitlerden oluşan göz altı morluklarına karşı geliştirilen eyeroller uygulaması, göz altı ödemleri, ince kaz ayağı görünümü ve göz altı koyu lekelenmelerinde etkili oluyor. Göz bakımında harikalar yaratan eyeroller, ortalama 7 seansta başarılı sonuçlar veriyor. Dermarollerda olduğu gibi haftada 1-2 kez uygulanan eyeroller, yaz aylarında göz bakımını kusursuzca tamamlamak isteyenlere hitap ediyor.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 3855 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim