• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 22 °C

Dr. Mehmet Öz kanser değilmiş

Dr. Mehmet Öz kanser değilmiş
Kolon kanseri olduğu iddia edilen Mehmet Öz'ün babası Prof. Öz “Bağırsaklarında polip vardı, alındı. Biyopsi temiz çıktı” dedi.

Kolon kanseri olduğu iddia edilen Mehmet Öz'ün babası Prof. Öz “Bağırsaklarında polip vardı, alındı. Biyopsi temiz çıktı” dedi.

Sağlıklı yaşamın ‘gurusu’ olarak tanınan ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz’ün kendi şov programı için yaptırdığı kolonoskopide, bağırsaklarında polip belirlenmesi ‘kanser oldu’ haberlerine dönüştü.

Geçtiğimiz hafta büyük kızı Daphne Öz’ü evlendiren Mehmet Öz’ün kanser olmadığı müjdesini ise babası Prof. Dr. Mustafa Öz verdi.

Göğüs ve damar cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz, hem iş hem de ilk torununun düğünü için gittiği Amerika’da böyle bir sürprizle karşılaştığı için şaşırsa da “Mehmet’in, kontrol amaçlı yaptırdığı kolonoskopide bağırsaklarında polip olduğu belirlendi. Poliplerin biyopside herhangi bir kanserojen oluşum bulunmadığı tespit edildi. Kendisi gayet iyi” dedi.

YAŞADIKLARINI PEOPLE DERGİSİNE ANLATTI

Oğlunun ABD’de bugün çıkacak ünlü People dergisine kapak olduğunu belirten baba Öz “Oğlum yaşadığı süreci People’da anlattı. Kanser şüphesi bulunmasına rağmen aile olarak moralimizi bozmadık. Dillere destan da bir düğün yaptık” diye konuştu. Belli yaşlardan sonra herkesin bazı tetkikleri yaptırması gerektiğini vurgulayan Prof. Öz sözlerini şöyle noktaladı: Mehmet, her 50 yaşındaki insanın yapması gerektiği gibi kontrol amaçlı kolonoskopi yaptırdı. Kanser olabilirdi. Ama erken teşhis olacaktı. Normal olan, biyopside temiz çıksa bile ertesi yıl tekrar kontrol yaptırmaktır ki oğlum da aynısını yapacak.
 

Star Gazete

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10058 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim