• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 25 °C

Dünden bugüne Medikar Hastanesi

Dünden bugüne Medikar Hastanesi
Karabük ve bölgenin sağlık üssü olan Özel MEDİKAR Hastanesi bugüne kadar yaptığı başarılı operasyonlarla ve sosyal sorumluluk bilinci ile sloganının hakkını verircesine “Sağlığa Uzanan Dost Eli” olduğunu gösterdi.

Karabük ve bölgenin sağlık üssü olan Özel MEDİKAR Hastanesi bugüne kadar yaptığı başarılı operasyonlarla ve sosyal sorumluluk bilinci ile sloganının hakkını verircesine “Sağlığa Uzanan Dost Eli” olduğunu gösterirken, dünden bugüne birçok ilke imza atarak Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen hastaları sağlığına kavuşturdu. 

2012 yılının Ocak ayında Hastalarına kapılarını açan Özel MEDİKAR Hastanesi’ne bugüne kadar toplam, 493 bin 337 hasta tedavi için başvuru bulunurken, 238 bin 75 hastanın tedavisi MEDİKAR Hastanesi’nde tamamlandırıldı. Bu tedavilerin 10 bin 899’u ameliyat, 5 bin 787 ‘si anjiografi işlemi olurken, Batı Karadeniz’in Sağlık üssünde açıldığı günden bu yana 3 bin 700 doğum gerçekleşti. Sosyal sorumluluğu gereği birçok önemli günde kurduğu stantlarla onbinlerce kişiye ücretsiz sağlık taraması yapan Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi , Karabük Üniversitesinin düzenlediği tüm spor müsabakalarında sağlık sponsorluğunu üstlenirken, Karabük Üniversitesinde okuyan tüm öğrencilerin hastaneden ücretsiz faydalanmasını sağlayarak gençlerin sağlık sorunlarında yanlarında oldu.

Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Dr. İsmet Baran, dünden bugüne birçok ilke imza atarak Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen hastaları sağlığına kavuşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “ Karabük yapılması güç olan bir çok ameliyatı Karabük’te yaptık. Bunların bazıları sol böbrek üstü bezinde 5 cm’ lik kitle Laparoskopik yöntemle yapıldı. Dil Tümörü Teşhisi koyulan Iraklı Hasta Medikar’da şifa buldu. Karabük’te ilk kez iktidarsızlık tedavisi’nde inflatable (Şişirilebilir) Penil Protez Ameliyatları Op. Dr. Emin Kemal Küçük tarafından başarıyla uygulanmıştır.

Karaciğerinde Hemanjiom tespit edilen hastanın Hemanjiomu Karaciğerinden Laparoskopik olarak çıkarıldı, aynı ameliyatta safra kesesi de alındı. Apandisit teşhisi koyduğumuz bir çok hastamızı laparoskopik apendektomi yaparak sağlığına kavuşturduk. Dünyada nadir görülen yüz yarığı ameliyatı Özel MEDİKAR Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Üçkan tarafından başarı ile yapıldı. Irak, Libya ve Suriye gibi değişik ülkelerden hastanemize gelerek tedavi olan yabancılar buradan sağlıklarına kavuşarak mutlu bir şekilde ayrıldı. Daha nice sayısız ve başarılı ameliyatlara imza atarak slagonumuzdaki gibi ‘Sağlığa Uzanan Dost Eli’nin hakkını vermeye gayret ediyoruz” dedi.


Yasin ERDEM
KARABÜK

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8127 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim