• BIST 9814.19
  • Altın 2494.399
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.4531
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 28 °C

Erkekler bu konuda çok beceriksiz

Erkekler bu konuda çok beceriksiz
Üstelik çoğu da "Ben bu konuda iyiyim" diyor... Araştırmacılara göre, bunun sebebi erkeklerin izlerini silmede son derece başarısız olmaları.

Kadınlar ise ilişkilerini gizlemede erkeklere göre çok daha becerikli. Hele ki e-postalar, cep teleonu mesajları ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin yer aldığı teknoloji alanında kadınlar deyim yerindeyse karda yürüyorlar, iz bırakmıyorlar. Araştırmacılara göre, kadınlar ve erkekler arasında bu konudaki fark epey büyük. Aldatan on erkekten biri yakalanırken, aldatan her 20 kadından biri yakalanıyor.

Aldatan kadınların yüzde 40'ı gizli sevgilileriyle daha fazla vakit geçirmelerine yardımcı olması için bir arkadaşlarını kullanıyorlar. Gazeteport'ta yer alan habere göre, söz konusu zamanı bu arkadaşlarıyla geçirdiklerini söylüyorlar. Diğer yandan erkekler, gizli randevularınının detaylarını sır olarak saklıyorlar, yakalanma korkusuyla asla kimseye anlatmıyorlar. Erkeklerin sadece yüzde 6'sının 'mazeret arkadaşı' var.

IllicitEncounters'in araştırmasına göre, erkeklerin yarısı, kadınların ise sadece yüzde 21'i cep telefonu mesajı, e-posta ya da telefon konuşmasıyla yakalanıyor. IllicitEncounters.com'dan Sara Hartley, dikkatsiz erkeklerin genellikle cep telefonlarını ortalıkta, eşlerinin kontrol edebilecekleri şekilde bıraktıklarını söylüyor.

Hartley, "Erkekler ilişkilerini gizleme konusunda şaşırtıcı şekilde dikkatsiz oluyorlar. Kadınlar özel e-posta adresleri, Facebook hesapları, farklı SIM kartlarla çok daha dikkatli davranıyor. Teknoloji sayesinde kadınlar artık eşlerinin kendilerini aldattıklarını çok daha kolay bir şekilde ortaya çıkartabiliyor. Kadınlar çok daha iyi yalan söylüyorlar, çünkü kadınlar psikolojik olarak erkeklerden daha ileri. Yalanları akıllarında tutuyor, hatırlıyor ve bunları inandırıcı kılabiliyorlar" diyor.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3425 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim