• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 18 °C

Erkeklere de göğüs estetiği!

Erkeklere de göğüs estetiği!
Basit bir işlemle büyük göğüslerden kurtulmak mümkün!

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Orhan Murat Özdemir, evlenecek çiftlerin başta botoks ve dolgu olmak üzere, diş beyazlatmadan belini inceltmeye kadar, düğünden önce birçok operasyon yaptırdıklarını söyledi. Düğün günü, kadın ve erkekler içinde hayatlarında tüm gözlerin üzerlerinde olduğu en anlamlı gün. Op. Dr. Orhan Murat Özdemir bu özel güne hazırlıkta çiftlerin hangi cerrahi ve medikal müdahaleleri ne zaman tercih edip yaptırmaları gerektiğini açıkladı.

-BEMBEYAZ DİŞLERLE "EVET" DEMEK İÇİN FDA ONAYLI ZOOM 2 TERCİH EDİLİYOR-
Özdemir, FDA Onaylı Zoom 2 sisteminin, diş beyazlatma, gülme estetiğinde en hızlı yanıt alınan uygulama olmakla birlikte, doktor kontrolünde yapılması gereken, profesyonel görüş gerektiren özel bir uygulama olduğunu belirterek , "Özgüveni artıran, kişinin kendini daha rahat hissetmenizi sağlayacak 45 dakikalık bu uygulama en az iki yıl (doktor önerilerine uyulduğu takdirde) kalıcılık beyazlık getiriyor" dedi. Özdemir, bu yöntemin diğer beyazlatma yöntemlerine göre minimum hassasiyet, maksimum beyazlatma ve maksimum kalıcılık sağladığı için en güvenli seçenek olarak tercih edildiğini ve evlilik planları öncesi en sık tercih edilen uygulamalar arasında olduğunu söyledi.

-KEPÇE KULAK OPERASYONU İLE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GELİN TOPUZU YAPTIRABİLİRSİNİZ-
Çocuk yaşlarda yapılması tavsiye edilen kepçe kulak operasyonlarının Türkiye'de 20 yaş civarının daha sık yaptırdığını ifade eden Özdemir, bunu ailelerin problemin farkına geç varışı, operasyon kararını geç alışı ile açıkladı. Kepçe kulak ameliyatlarının büyük çoğunluğunun lokal anestezi altında rahatlıkla yapılabilen bir ameliyat olduğunu belirten Özdemir, genellikle 1.5-2 saat süren operasyon sonrası kişinin ayağa kalkıp dolaşabileceğini, eve gidebileceğini söyledi. Özdemir, operasyon yaptıranların iş hayatlarına 4-7 gün içinde dönebileceğini kaydetti.

-DÜĞÜN VE BALAYI ÖNCESİ BOTOKS VE DOLGU YAPTIRANLAR ARTIYOR-
"Düğünden birkaç gün önce bile yaptırabilen botoks ve dolgu işlemleri hem kadınlar hem de erkekler tarafından en çok tercih edilen kolay işlemlerden biri" diyen Özdemir, "Özellikle düğünden 10 gün önce yaptırılması uygun. Olbotoks kırışıklık tedavisindeki kullanımının dışında terlemeye engel olmak için yapılan cerrahi olmayan pratik bir işlem" şeklinde konuştu.

-DEKOLTE İÇİN GÖĞÜS ESTETİĞİ-
"Her kadın hayali olan gelinliği daha iyi taşıyabilmek, daha güzel görünmek ister. Bu konuda desteğe ihtiyacı olduğunu düşünenler, gelinlik dekoltesi için meme operasyonunu tercih ediyor" diye konuşan Özdemir şöyle devam etti: "İstenilen gelinliği rahatça taşımak isteyenler; meme hacmi yeterli değilse meme protezi, memelerinde sarkma durumu söz konusu olan kişiler ise meme dikleştirme ve toparlama işlemlerini tercih ediyor. Göğüs büyütme ve dikleştirme operasyonlarının düğüne en az bir ay kala yaptırılması tavsiye ediliyor ve gündelik hayata dönüş için 7-10 gün süre veriliyor."

-BEĞENDİĞİ GELİNLİĞE SIĞMAK İSTEYENLER BEL VE BASENLERİNİ VASER LİPOSELECTİON İLE İNCELTİYOR-
Özdemir, uyguladıkları Vaser Liposelection'ın sadece yağ hücrelerini hedef alan, diğer dokulara zarar vermeyen bir yağ alma işlemi olduğunu ve ayak bileğinden boyuna kadar hemen tüm bölgelere uygulanabildiğini belirtti. Sonuçları ve güvenilirliği açısından özellikle kontur problemi olan hastalarına bu yöntemi önerdiğini ifade eden Özdemir, İyileşme sürecinin kısalığı ve liposuction ameliyatları sonrası görülebilen düzensizlikler, çökmelerin Vaser Liposelection sonrasında görülmemesi, ağrı, sızı ve morluklarınsa çok daha az oluşması bu yöntemin düğün öncesi tercihini artırıyor. Özellikle hareketli bir dönem geçiren ve düğün ertesi balayını deniz tatili ile değerlendirecek olanlar kontürünü bu yöntemle düzeltiyor" diye konuştu.

-GÖĞÜSLERİ BÜYÜK OLAN ERKEKLERİN BASİT BİR İŞLEMLE BU GÖRÜNÜMDEN KURTULMASI MÜMKÜN-
Erkek meme dokusunun aşırı büyümesi olarak tanımlanan jinekomasti'nin birçok nedene bağlı oluşabildiğini bildiren Özdemir, Erkeklerde yüzde 50-60 oranlarında görünen fakat çözümü pek bilinmeyen bir rahatsızlık olan Jinekomasti'yi Özdemir "Yaklaşık 1-1,5 saat süren, hastanın gündelik aktivitelerinde çok fazla değişiklik yaratmayan ve iz bırakmayan cerrahi bir girişim" olarak tanımlıyor. Daha çok yağ aldırma yöntemi olarak bilinen liposuction'nın; jinekomasti tedavisi için de kullanılabildiğini ifade eden Özdemir, "Bu işlem sonucu erkekler yaklaşık 1 ay içinde kusursuz bir görünüme sahip olup günlük yaşantılarına devam ediyorlar" dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2605 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim