• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 26 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 23 °C

Gençleşmek için iğne yerine ütü

Gençleşmek için iğne yerine ütü
Kırışıklıklardan neştersiz ya da iğnesiz kurtulmak mümkün mü? Dr. Şerafettin Saraçoğlu, 45 dakika içinde yapılan yüz ütüsünün çok etkili olduğunu belirtip "Kişi ...

 


BOTOKS YA DA LAZERLE BİRLİKTE UYGULANABİLİR
Pelleve yöntemi, botoks ve dolgu kadar etkili mi?

Bu yöntem, diğer estetik uygulamalarla kombine edilebilir. Mimik çizgilerin fazlalığı halinde botoksla birlikte uygulanabilir. Gıdısında yağ fazlalığı olanlarda ise lazer lipoliz ile kombine edilebilir.

LEKELENME OLMAZ
Herhangi bir riski var mı?

Kurallarına uygun kullanıldığı takdirde hiçbir riski yok. İşlem sonrası yarım saat içinde düzelen kızarıklık dışında, deride görülebilir bir sorun oluşmaz. Yazında da uygulanabilir. Lazerde görülebilen lekelenme gibi sorunlar olmaz.

Kanser riski var mıdır?
Kanser riski yok ama kanserli vakalara uygulanmıyor.

Neden doktorların uygulaması gerekiyor?
ünkü tıbbi bir uygulama. Diğer tıbbi tedavilerde olduğu gibi yöntemin derideki etkilerini bilen hekimlerce uygulanması esastır.

ÜÇ SEANSTA SONUCA ULAŞILIYOR
FDA ONAYLI: Yaşla birlikte derinin gerginliği azaldığı için aşağı doğru çizgiler oluşur ve yorgun bir görünüm ortaya çıkar. Pelleve, bu yorgun görünümün ve kırışıklıkların tedavisinde etkili yeni bir teknolojidir. FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından bu amaçla kullanımı 2009'da onaylandı.

EKONOMİKTİR
KISA SÜRÜYOR:
Seans süresi, uygulama bölgesine bağlı olarak 20 ile 45 dakika arasında değişir. Seans sayısı, başlangıç durumuna göre değişebilmekle birlikte uygun aralıklarla üçtür. Erkekler için bu sayı daha fazla olabilir.
AĞRI OLUŞMAZ: 'Ütü' olarak da tanımlanan Pelleve; diğer cilt gerginleştirme yöntemlerinden farklı olarak ağrısız ve anestezi gerektirmeyen bir uygulamadır. Yüzeyde hasar yaratmadığı için hemen gündelik hayata devam edilebilir. Koyu tenlilerde de kullanılabilen ekonomik bir işlemdir.

KREM BİLE GEREKMEZ
Pelleve uygulaması, deri yüzeyinde herhangi bir hasar yaratmadığı için tedavi sonrası kremlerle özel bir bakıma ihtiyaç duyulmaz. Pelleve'nin etkisi çoğunlukla hemen başlar ancak yeni oluşan kolajenin etkisini görmek için iki seans beklemek gerekir. Sigara içenlerde etkisi kısa sürebilir.
 

ESRA TÜZÜN

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 9193 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 3  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim