• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 25 °C

Grafik tasarım ve animasyon danışmanı istihdamı ilanı

Grafik tasarım ve animasyon danışmanı istihdamı ilanı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü tarafından Grafik tasarım ve animasyon danışmanı istihdamı ilanı yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü tarafından Grafik tasarım ve animasyon danışmanı istihdamı ilanı yayımlandı;


İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET

 

SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA DESTEK
PROJESİ 
KAPSAMINDA UZUN SÜRELİ TAM ZAMANLI
GRAFİK TASARIM VE AMASYON DANIŞMANI İSTİHDAMI

 

İkraz No: 7717-TU
Proje Adı: Sağlık Sektörünün Yeniden Yapılandırılmasına Destek Projesi 
Proje Süresi: Haziran 2009 – Mayıs 2015
Proje Referans No:  A.4.3.2/SAGEM/12
İhale Referans No: SSYYDP/SAGEM/2013/INDIVIDUAL/IC/24 – Grafiker
İlgi Bildirimi Yayınlanma Tarihi (web): 24.06.2013
Son Başvuru Tarih ve Saati: 08.07.2013– 18.00

 

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Sağlık Sektörünün Yeniden Yapılandırılmasına Destek Projesinin (SSYYDP) [eski ismi Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi (SDSGRP)] uygulanması için Dünya Bankasından 7717 TU No’lu bir ikraz sağlamıştır. İkrazın bir bölümü T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü (SAGEM) tarafından Proje kapsamındaki belirli faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla kullanılmaktadır.

 

Bu kapsamda Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü (SAGEM) uzaktan eğitim çalışmalarını USES üzerinden yürütmektedir. SAGEM bu eğitimleri kiraladığı içeriklerle ya da telif ücretini ödeyerek yazdırdığı eserlerin elektronik ortama aktarılması sonucu sahip olduğu içerikleri kullanarak yürütmektedir. Giderek artan bir kullanıcı kitlesine, daha geniş bir yelpazede eğitimler sunulmaktadır. Ayrıca, uzaktan eğitimin sunduğu avantajlar sayesinde Bakanlığın ihtiyaç duyduğu alanlarda, daha önce gerçekleştirilmesi zor ya da fazlaca maliyetli olan eğitimlerin de uygulanması mümkün olmakta ve Bakanlık personeli bir bütün olarak, daha hızlı ve yaygın bir şekilde eğitilebilmektedir.

 

Uzaktan eğitim konusunda gelinen noktada, Sağlık Bakanlığının ihtiyaçları ve personelin talepleri doğrultusunda daha geniş kapsamlı eğitimler yürütmek ve eğitim portföyünü geliştirmek hedeflenmektedir. Mevcut durumda belirli bir hedef kitleye yönelik olmayan, genele hitap edecek şekilde hazırlanmış kısıtlı sayıdaki bazı eğitimler kiralanarak kullanılmaktadır. Bu eğitimlerden sağlanan yararın, aynı alanlarda, Bakanlık ihtiyaçları ve personeli göz önüne alınarak hazırlanacak yeni eğitimlerle daha da artacağı düşünülmektedir. Bu nedenle, SAGEM’e ait olan, daha etkili yeni eğitimlerin hazırlanması amaçlanmaktadır.

 

Buna göre Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü’nün ilgili alandaki kapasitesinin benzeri hizmetleri dışarıdan destek almadan gerçekleştirebilmesi nihai amacına yönelik olarak (i) USES için hazırlanacak olan eğitimlerin görsel ve grafik tasarımlarının yapılması, anime edilmesi ve internet ortamında uzaktan eğitime uygun hale getirilmesinin sağlanması, daha önce hazırlanmış olan içeriklerin güncellenmesi ve revize edilmesi, hazırlanması devam etmekte olan Halk Sağlığı ve Kişisel Gelişim konularındaki eserlerin ve ilerleyen süreçte hazırlanmasına karar verilen tüm farklı başlıklardaki program ve eğitimlerin elektronik ortama aktarılması ve grafik tasarım ve animasyonlarının yapılması, SAGEM’in yaptığı çalışmalarla ilgili grafik tasarım ve animasyonlar için İdareye destek verilmesi; (ii) mevcut kurumsal kapasitenin desteklenmesi ve geliştirilmesi için uzun süreli ve tam zamanlı istihdam edilmek üzere bir grafik tasarım ve animasyon danışmanı istihdam edilmesi planlanmaktadır.

 


Beklenen hizmetler:

Danışman, İdarenin ilgili personeliyle yakın işbirliği içinde aşağıda belirtilen konularda İdareye teknik destek hizmeti verecektir:

 

  • Yazılı eserlerin internet üzerinden gösterilecek sayfalara/ekranlara aktarılması için gerekli sayfa ve grafik tasarım ve uygulamalarını yapacaktır.
  • Hazırlanacak elektronik içeriğin, öğrenme ve hatırlamaya uygun görsel özelliklere sahip olması için, içerik hazırlayıcıları ile iletişim halinde gerekli grafik ve animasyonları, genel görsel tasarımı gerçekleştirecektir.
  • Elektronik ortama aktarılan içeriklerin sorunsuz bir şekilde ve hedeflendiği gibi çalışmasını sağlayacaktır.
  • İdarenin belirleyeceği USES görevlileriyle birlikte çalışarak ilgili personelin grafik tasarımı, animasyonu ve uygulama alanlarındaki deneyimlerinin artırılmasına yardımcı olacaktır.
  • Daha önce hazırlanmış olan içeriklerin güncellenmesi ve revize edilmesi, hazırlanması devam etmekte olan Halk Sağlığı ve Kişisel Gelişim konularındaki eserlerin elektronik ortama aktarılması ile grafik, tasarım ve animasyonları ile ilgili görevleri yerine getirecektir.
  • İlerleyen süreçte hazırlanmasına karar verilen tüm farklı başlıklardaki program ve eğitimlerin elektronik ortama aktarılması ve grafik tasarım ve animasyonlarını yapacaktır.
  • SAGEM ‘in yaptığı çalışmalarla ilgili grafik tasarım ve animasyonlar için İdareye destek verecektir.
  • Eğitimlerin yürütülmesinde diğer personel ile koordineli bir şekilde çalışacaktır.

 

 

Aranılan nitelikler:

 

  • Dört yıllık üniversite mezunu olmak, tercihen üniversitelerin;
  • Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü ile Grafik ve Tasarım bölümlerinden mezun olmuş olmak,
  • Grafik uygulamaları, görsel tasarımı, animasyon geliştirme ve ses uygulamaları konuları ve uzaktan eğitim ile ilgili alanlarda en az 2 yıl iş deneyimine sahip olmak
  • Görsel tasarım ve animasyon hazırlanmasında kullanılan Güncel Adobe Uygulamaları (Adobe Photoshop, Adobe Flash, Adobe Fireworks) 3D Studio Max ve/veya benzer bir vector çizim programı, Articulate programlarına iyi düzeyde hakim olmak
  • Ses uygulamaları konusunda Wavelab, Sony Sound Forge ve benzer programlardan en az birini iyi derecede kullanıyor olmak.
  • Internet sayfası biçiminde içerik hazırlanmasında kullanılacak HTML ve Javascript dillerine hâkim olmak ya da Adobe Dreamweaver veya benzeri sayfa hazırlama yazılımlarından en az birisini ileri düzeyde kullanıyor olmak.
  • İngilizceyi en az “intermediate” düzeyinde biliyor olmak tercih sebebidir.

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü uygun bireysel danışmanları, yukarıda belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda “aranılan nitelikler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak gösteren, Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Referans KodunuSSYYDP/ SAGEM/ 2013/ INDIVIDUAL/ IC/ 24 – Grafiker  içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 08.07.2013tarihinde saat 18.00’e kadar aşağıdaki adrese elden, postayla, e-mail ile veya faksla ulaştırmaları gerekmektedir:

 

Danışman seçimi Dünya Bankası’nın Ekim 2006’da revize edilen Mayıs 2004 baskısı Dünya Bankası Borçluları tarafından Danışmanların Seçilmesi ve İstihdamı başlıklı Kılavuz İlkeler Kitapçığında belirtilen prosedürlere uygun olarak yapılacaktır.Yalnızca kısa listeye girebilen adaylara geri bildirimde bulunulacaktır.

 

İlgilenen danışmanlar, yerel saatle 09:00-18:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen adresten bilgi alabilirler.

 

 

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü

Cumhuriyet Mahallesi Bayındır 1 Sokak No: 13

1. Kat Satınalma Birimi Oda No: 101

06430 Sıhhiye Çankaya Ankara

Tel: 0312-585 68 00  - Faks: 0312-585 69 27

E-mail: [email protected]r

Bilgi için: Satın Alma Birimi

Tel: +90 (312) 585 68 34 - 585 69 17

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3024 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim