• BIST 9555.3
  • Altın 2485.93
  • Dolar 32.5279
  • Euro 34.8645
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 21 °C

HEALTH-TIC 2012 Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve İletişim Zirvesi

HEALTH-TIC 2012 Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve İletişim Zirvesi
Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve İletişim Zirvesi, bu yıl ilk kez 3-4 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul – Grand Cevahir Hotel'de gerçekleştirilecek.

HEALTH-TIC 2012

Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve İletişim Zirvesi

 

Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve İletişim Zirvesi, bu yıl ilk kez 3-4 Mart 2012 tarihleri arasında HEALTH-TİC adı altında, T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi desteğiyle, ASSISTT ana sponsorluğunda, İstanbul – Grand Cevahir Hotel'de gerçekleştirilecektir.    

        

Zirvenin amacı; bilişim ve iletişim sektöründeki uluslararası yenilikleri, ülkemiz sağlık sektörüyle bir araya getirmek ve işbirliği sağlanmasına katkıda bulunmak, sağlık verilerinin toplanması, değerlendirilmesi, korunması, iş zekâsı olarak kullanılması, veri paylaşımı, sağlık bilişimi politikalarının oluşturulması, sağlık alanında iletişimin yönetim düzeyinden halkın seviyesine indirilmesidir.

 

Proje; teknolojiyi kullanarak sağlıktaki yeniliklerin daha kolay ve etkili şekilde takip edilmesi, uluslararası düzeydeki tedavi yöntemlerine ve kalitesine ulaşılabilmesi, hasta memnuniyetinin artırılması ve zamanın efektif kullanılabilmesi adına çığır açacak yeniliklerin bir araya getirilmesini amaçlamaktadır.

 

Katılımcılar; uluslararası sağlık, bilişim ve iletişim temsilcileri,firma yetkilileri, kamu kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve teknik çalışanları, sağlık dernekleri, medikal şirket temsilcileri, akademisyenlerden oluşmaktadır.  Katılımcı profilinden örneklemeler aşağıdadır.   

 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilişim Yöneticileri ve Personeli,  Hastane Bilgi Sistem Yöneticileri (İlgili Başhekim Yardımcıları ve Hastane Müdürleri),  Güvenlik Kameraları İthalatçıları, Yazılım Firmaları,  Sağlık Alanında Hizmet Veren Bilişim Firmaları, Hastane Bilgi Sistemleri Firmaları,  Aile Bilgi Sistemi Firmaları, Bilişim Alanında Altyapı Hizmeti Veren Firmalar, Donanım ve Yazılım Sağlayan Firmalar,  Haberleşme Firmaları, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS)  Firmaları, Aile Hekimliği Bilgi Sistemi (AHBS) Firmaları,  Sağlık Bilişim Akademisyenleri,  Bilgisayar ve Teknoloji Firmaları,  Uydu Hizmeti Veren Şirketler,  Hemşire Çağrı Sistemi, Ameliyathane Malzemesi Üreticileri, Firma ve Kuruluşları.

 

Zirve ile ilgili detaylara, katılım şartları, sponsorluk bilgileri, program, zirve konuları ve oturumlarına ait bilgilere www.health-tic.org adresinden ulaşılabilmektedir.

 

Not: Sağlık Aktüel, HEALTH-TIC 2012 Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve İletişim Zirvesi'nin 'Medya Sponsoru'dur

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6732 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim