• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 15 °C

İki öğretmene doktor dayağı

İki öğretmene doktor dayağı
30 yaşındaki Bilge ve 31 yaşındaki Ceyhun Yıldız, savcılığa suç duyurusunda buldu. Altınoluk’ta muayene için gittikleri Aile Sağlığı Merkezi’nde tartıştıkları Dr. Ömer ...

30 yaşındaki Bilge ve 31 yaşındaki Ceyhun Yıldız, savcılığa suç duyurusunda buldu
Altınoluk’ta muayene için gittikleri Aile Sağlığı Merkezi’nde tartıştıkları Dr. Ömer N.B. tarafından dövüldüklerini ileri süren öğretmen çift 30 yaşındaki Bilge ve 31 yaşındaki Ceyhun Yıldız, savcılığa suç duyurusunda buldu.

Adapazarı’nda görev yapan İngilizce öğretmeni Bilge Yıldız, geçen çarşamba günü kulak çınlaması rahatsızlığı nedeniyle muayene olmak için yanına sınıf öğretmeni olan eşi Ceyhun Yıldız’ı da alarak, Altınoluk Beldesi’ndeki 9. Nolu Fikri Dabağoğlu Aile Sağlığı Merkezi’ne gitti. Bilge ve Ceyhun Yıldız çiftinin savcılığa yaptıkları suç duyurusundaki iddialara göre doktorun hastayı dövdüğü olay şöyle gelişti:

Bilge Yıldız sıraya girip muayene için sıra bekleyen hastaların yanında beklemeye başladı. Yaklaşık 5 dakika sonra Sağlık Merkezi’ndeki görevli Dr. Ömer N.B., kuyrukta bekleyenlerin tümünü muayene odasına çağırdı. Odaya 7- 8 hastanın girmesi üzerine Dr. Ömer N.B. iddiaya göre, “Siz çok kalabalıksızınız. Ben bu kadar hastayı muayene edemem. Mesai bitti, dışarıya çıkın, Tedavi bitmiştir. Zaten işim gücüm var, istatistiklerimi doldurmam gerekli” dedi.

İngilizce öğretmeni Bilge Yıldız, saatin 16.30 olduğunu muayenenin sürmesi gerektiğini hatırlatması üzerine de Dr. Ömer N.B. “Ben sizi muayene etmek zorunda değilim. İşim gücüm var” diye karşılık verdi. Bu arada Bilge Yıldız’ın yanında bulunan eşi Ceyhun Yıldız devreye girip Dr. Ömer N.B.’ye “Niye bağırıyorsun” diye müdahale edince kavga çıktı. İddiaya göre masayı iterek ayağa kalkan Dr. Ömer N.S., Bilge Yıldız’ı itti ardından eşi Ceyhun Yıldız’a yumruk savurdu ve tekme atıp odadan çıkmasını istedi. Yıldız çifti direnince Dr. Ömer N.B., Bilge Yıldız’ı merdivenlere itti, Ceyhun Yıldız’ı yumruklayıp dışarı çıkardı.

Bir hafta izine çıktı

Öğretmen Ceyhun Yıldız, “Eşime bağrınca araya girmek istedim. Tekme tokat dayak yedim. Doktorun eşime uyguladığı ittirme nedeniyle ayağında da morluklar oluşmuş. Doktor raporlarıyla da kanıtlanmış durumda. Beni ve eşimi bu hale sokan doktordan şikayetçiyim” dedi. Dr. Ömer N.B.’nin, olayın ardından bir hafta süreyle izin aldığı öğrenildi. Edremit Kaymakamı Osman Tunç, öğretmen çiftin şikayeti üzerine, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını söyledi.

Vatan


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2328 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim