• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 19 °C

İnci Gibi Dişler Her Yüzde Güzel Durmaz

İnci Gibi Dişler Her Yüzde Güzel Durmaz
Dişlerimizin şekli, rengi ve kalitesi karşımızdaki insanlara, sağlık ve kendine güven olarak yansır. İnci gibi bembeyaz dişler birçoğumuzun hayalidir. Peki,

Dişlerimizin şekli, rengi ve kalitesi karşımızdaki insanlara, sağlık ve kendine güven olarak yansır. İnci gibi bembeyaz dişler birçoğumuzun hayalidir. Peki, inci gibi dişler herkese yakışıyor mu?

 

Estetik Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu, beyaz dişlerin her yüzde güzel durmayacağını belirterek, herkesin cilt rengi göz rengi gibi diş renginin de farklı olabileceğini açıkladı.

 

Dişlerimizin yüzümüze karakteristik özellik kazandıran en önemli organlardan biri olduğunu açıklayan Kışlaoğlu, beyaz dişlere sahip olmanın sağlıklı dişler anlamına gelmediğini belirtti. Her insanın ten rengi, saç rengi, göz rengi genlere göre farklılık gösterebileceği gibi diş renginin de farklı olabileceğini belirten Kışlaoğlu, bazı kişilerde beyaz dişlerin doğallıktan çok uzak durduğunu söyleyerek ancak kullanılan ilaç veya çeşitli dış etkenlerden sararan dişlere müdahale edilmelidir diye konuştu.

  

İnci gibi dizili dişler…

 

Biraz cerrahi ile ağızda gerek kullanım gerek estetik açısından, birçok şeyin değiştirilebileceğini açıklayan Kışlaoğlu, bu konuda da çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

“Her kişinin ağız ve çene yapısı aynı değildir, bu sebeple başkasında uygulanan bir cerrahi işlem diğer kişide çok farklı bir görüntüye sebep olabilir. İstenilen her estetik işlem kişide istenilen görüntüyü vermeyerek kişide hayal kırıklığına sebebiyet verebilir. Dişlerinize uygulayacağınız operasyona diş hekiminiz ile ayrıntılı bir görüşme yapmadan başlamamalısınız. Bu gerek diş estetiği gerek diş beyazlatma konusunda olsun sonuç için önemli bir faktördür” diye konuştu.

 

Bu konuda da teknolojinin oldukça geliştiğini ifade eden Kışlaoğlu, bilgisayarda estetik görüntüleme tekniği ile operasyon sonrası nasıl bir görünüme sahip olacağınızı bilgisayar ekranından görerek gerekli uygulamaların isteğe göre yapılabilineceğini belirtti.

 

Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 3487 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim