• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 23 °C

IV.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Kontenjan Listesi

IV.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Kontenjan Listesi
Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından IV.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Kontenjan Listesi yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından IV.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Kontenjan Listesi yayımlandı;

 

Kamu Hastane Birlikleri, İl Sağlık Müdürlükleri ve Halk Sağlığı Müdürlüklerinin dikkatine!

“Minimum Risk - Optimum Kalite - Maksimum Güvenlik” ana temasıyla 01 - 03 Mayıs 2013 tarihleri arasında Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek olan “4. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi”nde "sağlıkta akreditasyon, risk yönetimi, acil hizmetler, sağlıklı çalışma yaşamı, klinik kalite, indikatör yönetimi, sağlıkta kalite standartları, iletişim yönetimi, teşhis güvenliği, güvenlik raporlama sistemi, el hijyeni, hasta güvenliğinde hasta bakımının önemi, tesis güvenliği, ilaç güvenliği, laboratuvar güvenliği, performans ve kalite üzerine yönetsel modeller, hasta ve çalışan memnuniyeti ve çalışan güvenliği" konularında güncel gelişmeler, uluslararası tecrübeler ve yerel uygulamalar çerçevesinde ele alınarak geniş katılımlı bir platformda tartışılması amaçlanmaktadır.

Konunun uzmanlarından oluşacak danışma ve bilim kurulu gözetiminde bilimsel çalışmaların paylaşımı sağlanarak Bakanlığımızın performans, kalite ve hasta güvenliği politikalarına ışık tutacak sonuçların alınmasının hedeflendiği “4. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi”ne Yurtiçi ve Yurtdışından Kamu / Üniversite ve Özel sağlık kurum ve kuruluş yöneticileri ile çalışanlarının aktif katılımı önem arz etmektedir.

İl Sağlık Müdürlükleri, Halk Sağlığı Müdürlükleri ve Kamu Hastane Birliklerine ait Kongre Kontenjan Listesine İl Bazında aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir. Ayrıca ilde bulunan Üniversite ve Özel Hastanelerin her birine 1 (bir) adet ilave Kontenjan ayrılmış olup, ilgili duyurunun İl Sağlık Müdürlüklerince Üniversite ve Özel Hastanelere yapılması gerekmektedir.

Bu kapsamda sağlık hizmetlerinde aksamaya mahal verilmemesi ve bu çerçevede personel görevlendirilmesine azami riayet edilmesi kaydıyla, 01- 03 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara İlinde Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek olan söz konusu kongreye katılacak personelin yine aşağıdaki linkteki listede gösterilen il üst yöneticileri tarafından listede belirtilen görevi yapanlar arasından kontenjan sayıları kadar belirlenmesi, görevlendirmelerinin ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda yapılarak katılımın sağlanması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilerek işlem tesis edilmesi önemle duyurulur.

Sağlık Kurum ve Kuruluşu Kongre Kontenjan Listesi için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4871 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim