• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 25 °C

Kadınlar kışın bakım ister

Kadınlar kışın bakım ister
Neler mi yapılması lazım? İşte üç adımda kış bakımı... İçeriğindeki quick break-up complex ile siyah noktaların görünümünü ,..

1.ADIM PEELiNG
İçeriğindeki quick break-up complex ile siyah noktaların görünümünü ilk kullanımdan itibaren iyileştirmeye başlar. Özel mikro tanecikler cildi yumuşakça soyarak ölü hücreleri ve tıkanmış gözenekleri temizler. Siyah noktalarla savaşan özel madde gözeneklerin içine nüfuz ederek hapsolmuş kiri ve yağı temizleyerek siyah noktaların oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

2.ADIM EL BAKIMI
Yaşınız ellerinizde gizli... Genç bir görünüm için sadece yüzünüze cilt bakımı yapmanız yetmez , ellerinize de aynı özeni göstermeniz gerekir. Bakımlı ve güzel eller sizin daha genç görünmenizi sağlar. Yenilenen formülüyle Neutrogena Norveç Formülü Yaşlanma belirtilerine Karşı El Kremi cildinizi iki şekilde korur ve kahverengi lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. İçerdiği Güneş Koruma Faktörü (SPF25) güneşin zararlı etkilerine karşı cildi dışarıdan korur. Hassas ciltlere uygun yağsız ve yoğun nemlendirici formulü, cildinize nüfuz ederek anında yumuşaklık ve esneklik hissi kazandırır.

3.ADIM VÜCUT BAKIMI

Takvim'deki habere göre, cildinize ilk yardım... Çok kuru ciltleri nemlendirmenin ötesinde onarma özelliğine sahip özel bir formüldür. İçeriğindeki Norveç formülü cilde kaybettiği nemi geri kazandırır, cildin koruyucu katmanını onararak yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Böylece ilk kullanımdan itibaren cildin gerginliğini ve rahatsızlığını anında giderir, çok kuru ve sertleşmiş ciltlerin onarılmasına yardımcı olur. Günden güne cildiniz yoğun bir şekilde nemlenir, yumuşak ve pürüzsüz bir yapıya kavuşur.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3516 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim