• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 16 °C

Kendinizi yaza hazırlayın

Kendinizi yaza hazırlayın
Yazı ,güneşi düşünmek, tatil planı yapmak oldukça hoştur… Ama kilo sorunu ya da selülitleri ile başı dertte olanlar havuz sezonu için çok da hevesli değillerdir…
Bu yaz bir değişiklik yapıp sıkı bir vücut ile yaza girmeye ne dersiniz? Epila Slimed Club’den Ayşe Bocan bize formda bir yaz geçirmemiz için son yılların en etkili tedavi yöntemlerinden bahsetti.
 
Hayalinizdeki vücuda kavuşmak Ozon Terapi ile mümkün…
Ozon tedavisi insan vücudunu alarma geçiren bir aşılama yöntemi olarak kabul edilebilir. Metabolizmayı hızlandırdığı ve yağdan elde edilen enerji miktarını artırdığı bilinmektedir. Bununla birlikte sadece ozon tedavisi alarak zayıflama beklenmemelidir. Uygun bir diyet ve egzersiz programı ile birlikte uygulanacak haftalık ozon tedavileri ortalama üç ay içerisinde yağ kaybını büyük oranda kolaylaştırır. Kan şekerinin düzenlenmesi, ozon uygulanan bireylerde ortaya çıkan iyilik hali, iştahın daha kolay kontrol edilmesi, sabah yorgunluklarının azalması ve hareketlilik artışı kilo verilmesini kolaylaştırır. Özellikle metabolizması yavaş, çok kolay kilo alan ve vermekte zorlanan kişilerde ozon tedavisi ideal vücut ağırlığının sağlanması ve korunmasında en büyük yardımcılardan bir tanesidir. 
Bölgesel zayıflama için LPG
LPG yöntemi özellikle bölgesel zayıflamalar da tercih edilen bir tedavi şeklidir. LPG yöntemi, cildin mikrodolaşımı yeniden sağlanarak bağ dokusunun kendini onarmasını sağlar. Yaklaşık 35 dakika süren seanslar için hasta özel LPG giysisi verilir. Uygulamada vücut yapısına bağlı olarak en fazla gereksinim duyulan bölgeler üzerine yoğunlaşılır.
 
Selülit ile savaşı siz kazanın…
Mezoterapi, vitaminlerin, minerallerin, aminoasitlerin, enzimlerin, homeopatik ilaçların , karışımlar halinde, mikroenjeksiyon tekniği ile cildin orta tabakasına enjekte edilmesi yöntemidir. Tüm dünyada özellikle selülit tedavisi başta olmak üzere cilt yenileme, bölgesel incelme, saç tedavisi gibi bir çok alanda yaygın olarak kullanılır. Selülitli alanda kan akımının ve lenfatik dolaşımın  düzenlenmesiyle, yağ depozitleri çözülür, yağ hücreleri yağlarını yakmaya  başlar ve sertleşmiş bağ dokusu düzelir. Mezoterapinin en büyük avantajlardan birisi bölgede zayıflama sağlarken sarkma probleminin olmaması ve tam tersine toparlama ve şekillenme göstermesidir.
 
Sıkı kalçalar için karboksiterapi

Yöntemin çıkış noktası, bir ortamın oksijensiz bırakılmasının o ortamdaki yağ dokusunun azaltılmasını tetiklemesidir. Cildin altına ince bir iğne aracılığıyla karbondioksit gazının verilmesi; öncelikle o bölgeye kan akışını hızlandıran, daha da önemlisi dolaşımı düzenleyen bir mekanizmayı tetikler. Bu sayede kanın birinci görevi olan oksijen taşıma işlemi başlar. Karbondioksit verilen bölgeye gelen kanın bu bölgedeki karbondioksiti alıp yerine oksijen bırakmasıyla yağ hücrelerinde yağ yakımı başlatılır. Karboksiterapi özellikle LPG ile desteklendiğinde mükemmel bir selülit tedavisine, bölgesel zayıflamaya ve sıkılaşmaya olanak sağlar.
 
Kavitasyon ultrasound ile dilediğiniz bölgede incelme…
Zayıflama konusunda kullanılan yöntemlerden biri olan kavitasyon ultraound tedavi yöntemi, bölgesel yağlanma ve selülit ile, ultrason yardımıyla savaşarak büyük oranda incelme sağlıyor. Kullanılan ultrason cihazı sayesinde portakal görünümlü yağ tabakasının parçalandığını belirten Bocan, parçalanan bu yağ tabakasının sıvı bir hale gelerek idrar yolu ile vücuttan atıldığını da ekliyor. Yaklaşık 2 hafta sonunda selülitli bölgenin görünümünde düzelmeler meydana gelir. Ayrıca derinin yağ gözeneklerini de sıkılaştırdığı için, bir toparlanmada sağlanır.
Bu haber toplam 2560 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim