• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 19 °C

Kocaeli Üniversitesi Hastanesine Sağlık Personeli Alınacak

Kocaeli Üniversitesi Hastanesine Sağlık Personeli Alınacak
“Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar”a göre Üniversitemiz'de görevlendirilmek ve Giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak şartıyla personel istihdamı yapılacaktır.


Üniversitemiz birimlerinin personelihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar”a göre Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görevlendirilmek ve Giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak şartıyla personel istihdamı yapılacaktır.

POZİSYON UNVANI SAYI

Hemşire 31 Adet

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2 Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtlan adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

3. Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.

4. Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5 ÖSYM tarafından 7-8 Temmuz 2012 KPSS (Lisans) Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak (Başvuru şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak yapılan başvurulan KPSSP3, puan sırasına konulmak kaydıyla değerlendirilerek personel istihdamı yapılacaktır

6. Alım yapılacak branşlarda belirlenen öğrenim düzeyinden mezun olmak.

7. Herhangi bir kamu ve kuruluşlarında 4/B’li olarak çalışıyor olmamak.

8 Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesh edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

9 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

1. Hemşire 28 adet: En az yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

2. Hemşire 3 adet: En az yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak. (Kemik İliği Transplantasyon Ünitesinde en az 6 ay çalıştığını belgelemek)

Başvuru için gerekli belgeler

1- 2012 KPSS sonuç belgesi fotokopisi

2- Nüfus cüzdan fotokopisi

3- Diploma fotokopisi 4-1 adet resim

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Adayların, ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 inci günün mesai bitimine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umurtepe-İZMİT/KOCAELİ Personel Bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır

Bu haber toplam 4668 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim