• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 22 °C

Madde Bağımlıları Okulda Dehşet Saçtı

Madde Bağımlıları Okulda Dehşet Saçtı
Gaziantep’te okul müdürü ve yardımcısı, okulun bahçesine girmek isteyen madde bağımlılarını uzaklaştırmak isteyince bıçaklandı.Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Kocatepe Mahallesi'nde bulunan İsmet Paşa Anadolu Lisesi önünde...

Gaziantep’te okul müdürü ve yardımcısı, okulun bahçesine girmek isteyen madde bağımlılarını uzaklaştırmak isteyince bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Kocatepe Mahallesi'nde bulunan İsmet Paşa Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Hüseyin Ö. ve Ulaş D. okul kapısından içeri girmek istedi. Bunun üzerine kapıdaki öğrenci durumu okul müdürüne bildirdi. Kapıda bekleyen madde bağımlılarını okuldan uzaklaştırmak isteyen Okul Müdürü Ali Özpolat ve yardımcısı Savaş Ahmet Aksu, bıçaklı saldırıya uğradı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanan Ali Özpolat ve yardımcısı Savaş Ahmet Aksu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu sırada olay yerine gelen polis eşkalleri belirlenen Hüseyin Ö.'yü Karşıyaka bölgesinde yakaladı. Polis olay yerinden kaçarak kayıplara karışan Ulaş D.'nin ise yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Polis ayrıca okul ve çevresinde de güvenlik önlemlerini artırdı.

Olayı haber alan her iki öğretmenin öğrencileri ve okulun diğer öğretmenleri ise hastaneye gelerek durumları hakkında bilgi almaya çalıştı. Olayın görgü tanığı olan öğrenciler, içeri girmek isteyen madde bağımlılarının okul müdürü ve yardımcısına saldırarak bıçakladığını ve olay yerinden kaçtığını söyledi.

Yaralı öğretmenlerin sağlık durumları hakkında bilgi almak için hastaneye gelen Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, "Dışarıdan gelerek okula girmek isteyen madde bağımlısı şahıslar, kendilerine engel olmaya çalışan öğretmenlerimize bıçakla saldırmışlar. Her iki öğretmenimizin de sağlık durumları şuanda aldığımız bilgiye göre iyi görünüyor. Şahıslardan biri yakalandı diğerinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğünü öğrendik. Yaşanan bu olaydan dolayı büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Umarım bir daha bu tür olaylarla karşılaşmayız" dedi.

Öte yandan, olayı gören bazı öğrenciler cep telefonlarıyla yaşanan dehşeti saniye saniye kaydetti. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde okul önünde yaşanan panik de gözler önüne serildi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2532 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim