• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 25 °C

Medical Park Çıtayı Yükseltiyor

Medical Park Çıtayı Yükseltiyor
Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Muharrem Usta, "Medical Park Samsun Hastanesi bölgenin en büyük istihdam kaynağı olacak ve bine yakın insan çalışacak" dedi.

Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Muharrem Usta, "Medical Park Samsun Hastanesi bölgenin en büyük istihdam kaynağı olacak ve bine yakın insan çalışacak" dedi.

Medical Park Hastaneler Grubu'nun her ay düzenlediği ve Türkiye genelindeki 15 hastanenin genel müdürleri, başhekimleri ve idari personellerinin katıldığı değerlendirme toplantısı Samsun'da yapıldı. Samsun'da ilk defa yapılan toplantıya yaklaşık 150 kişi katılırken, toplantıda yapılacak yatırımlar ve hastanelerin durumları masaya yatırıldı.

Toplantı sonrasında Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş ve Başhekim Opr. Dr. Hakan Özcan ile birlikte yaptığı basın açıklamasında, Medical Park Samsun Hastanesi'nde istihdam sayısının artırılacağına dikkat çeken Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Muharrem Usta, "Medical Park Hastanesi Samsun'da iyi bir yere gelmiş, vatandaşlar tarafından benimsenmiş bir hastane. Samsun'a bu toplantıyla birlikte vereceğimiz bir mesaj var, içinde bulunduğumuz bu hastanede 500 civarında çalışanımız var. Bunların tamamına yakını Samsun'da ikamet ediyor. Niyetimiz buradaki yatırımlarımızı daha da artırmak, çok daha büyük bir organizasyonu ortaya çıkartmak. Önümüzdeki 12 ay içerisinde hastanemizi ve yatırımlarımızı Samsun'da daha da büyüterek yaklaşık 400 civarında yeni istihdamın ortaya çıkmasına katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Türkiye'nin sağlık sektöründe çıtayı yükselttiğini ve Avrupa ülkelerinin standartlarını yakaladığını ifade eden Opr. Dr. Usta, "Türkiye sağlık açısından çok önemli adımlar attı, büyük işlere imza attı. Türkiye'yi dünyadaki diğer ülkelerle kıyaslamak lazım ki geldiği noktayı görebilelim. Türkiye sağlıkta Batı Avrupa ülkelerinin standartlarını yakalamış bir ülke. Samsun'a baktığımızda Samsun'daki sağlık hizmetinin dünyadaki birçok gelişmiş ülkelerin önemli şehirleri ile kıyaslandığında övünülecek bir durumun olduğunu görüyoruz. Sadece Türkiye'nin batı illerinde değil, doğu illeri ve Karadeniz illeri de dahil artık dünya standartlarında bir sağlık hizmetinden bahsediyoruz. Ülke olarak sağlık alanında çıtayı çok yükselttik ve Türkiye sağlık alanında almış olduğu yolu inşallah diğer birçok sektöründe de alır" şeklinde konuştu.

medya73.com

Bu haber toplam 3502 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim