• BIST 9524.59
  • Altın 2488.984
  • Dolar 32.5147
  • Euro 34.7091
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 18 °C

Memorial Grubu, hastane sayısını dokuza çıkaracak

Memorial Grubu, hastane sayısını dokuza çıkaracak
An-Deva Sağlık Grubu’nun yüzde 62.5 hissesini satın alan Memorial, önümüzdeki aylarda hastane sayısını arttıracak.Antalya’da An-Deva Sağlık Grubu’nun yüzde 62.5 hissesini satın alan Memorial Sağlık Grubu, ...

Antalya’da An-Deva Sağlık Grubu’nun yüzde 62.5 hissesini satın alan Memorial Sağlık Grubu, önümüzdeki aylarda Diyarbakır’da bir hastane daha açmayı planlıyor. An-Deva’yı satın alarak hastane sayısını sekize yükselttiklerini vurgulayan Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç, ikinci çeyrekte Diyarbakır’daki yatırımın devreye alınmasıyla birlikte sayının dokuza çıkacağını belirtti.

Grup olarak An-Deva Sağlık Grubu işbirliği ile sağlık turizminde lider konuma yükselmeyi hedeflediklerini belirten Genç, “Filmsiz hastane özelliğimizle, İstanbul’daki hekim kadromuz da Antalya ve diğer lokasyonlarımızda tedavi gören hastaların tahlil ve tetkik sonuçlarını sanal ortamda değerlendirebilme imkanı bulacak. Diyarbakır’da da SGK anlaşmaları kapsamında tüm branşlarda hastalara ulaşacağız” diye konuştu. Genç, hastane yatırımlarının yanı sıra; Memorial Şişli ve Ataşehir hastanelerinde kilo kontrolü ve obezite tedavi merkezi, meme cerrahisi merkezi, kemik iliği nakli merkezi, onkoloji merkezi, da Vinci robotik cerrahi merkezi yatırımlarıyla da her alanda sağlık hizmetini sunmaya başladıklarını kaydetti.

2010 yılının Memorial Sağlık Grubu için yatırımlar yılı olduğunu belirten Uğur Genç, Memorial’ın ilk olarak, Türk Böbrek Vakfı İstanbul Özel Hizmet Hastanesi’nin yönetimini 10 yıllığına devraldığını ifade etti. “Önümüzdeki dönemde, bu doğrultuda yapacağımız yatırımların da startını vermiş olduk” diyen Genç, “2010’da hizmete açtığımız Memorial Ataşehir Hastanesi, İstanbul’un Anadolu yakasındaki hastaların her türlü sağlık ihtiyacını karşılayacak teknolojik altyapı ve donanımına sahip bir kompleks oldu” dedi. Haziran 2010’da hizmete giren Memorial Antalya Hastanesi’nin de grubun İstanbul dışındaki ilk lokasyonu olduğunu hatırlatan Genç, “Turizmin kalbi Antalya’da, sağlık turizminin öncüsü olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye’de üç hastane, iki cerrahi tıp merkezi ile hizmet verdiklerini kaydeden Genç, “Memorial Sağlık Grubu’nun ilk projesi Memorial Şişli Hastanesi’nin 169 hasta, 51 yoğun bakım ve 37 gözlem yatak kapasitesi ve altı ameliyathanesi bulunuyor. Geçtiğimiz yıl hizmete başlayan Ataşehir Hastanesi’nin ise 128 hasta, 15 gözlem yatak kapasitesi ve beş ameliyathanesi mevcut. Memorial Antalya Hastanesi ise 111 hasta , 25 yoğun bakım ve 18 gözlem yatak sayısı ve beş ameliyathanesi tüm Akdeniz’e hizmet sunuyor” açıklamasında bulundu.

“Dünyanın 65 ülkesinden hasta kabul eden Memorial Sağlık Grubu, bu ülkelerin sayısını artırmak için çalışmalarını ve temaslarını sürdürüyor” diyen Genç "Bunun için yurt dışında temsilciliklerimizi hayata geçirdik. Arnavutluk Tiran, Makedonya Üsküp ve Azerbaycan Bakü’de irtibat ofislerimiz bulunuyor. Temsilciliklerimizin sayılarını artırmak için de çalışıyoruz."

ekoayrinti.com

Bu haber toplam 3929 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim