• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 18 °C

Müezzinoğlu: "Türkiye çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir"

Müezzinoğlu: "Türkiye çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir"
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: ''İnşallah 11 Ağustos'tan sonra Türkiye çok daha farklı, çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir''

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, ''İnşallah 11 Ağustos'tan sonra Türkiye çok daha farklı, çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir'' dedi.

Kavaklı beldesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkenin ve milletin geleceği adına önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulunan Müezzinoğlu, gençlerin ve çocukların geleceği adına önem taşıyan 10 Ağustos seçimlerinde, cumhurbaşkanını cumhurun kendisinin seçeceğini ifade etti.

Müezzinoğlu "Cumhuriyet döneminin en önemli 3 özelliği var. Milli irade anlamında, millete verilen değer anlamında büyük önder Mustafa Kemal Atatürk 1920-1923 Nisan'da Türkiye Büyüt Millet Meclisi'ni kuruyor ve diyor ki, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'... Bana göre en önemli başlangıç budur. Bundan sonra bu ülkede millet ne derse o olacağın ilk ifadesidir. Çok partili döneme geçtiğimiz dönemde ikinci önemli dönüm noktasıdır. O çok partili döneme geçtiğimizde vatandaşın önüne A şıkkı B şıkkı ile 'istediğini seç, istediğini indir. Beğendiysen devam etsin, beğenmediysen değiştir' hakkı verilmiştir. Yaklaşık 65 yıldır Türkiye bu millete demokrasi adına önemli hizmetler yaptı'' şeklinde konuştu.

Vatandaşın vicdanının sesini dinleyerek kendi hedeflerine bakarak cumhurbaşkanını seçeceğini anlatan Müezzinoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

''Dolayısıyla bu seçimler normal milletvekili, normal belediye başkanı seçimlerinden daha farklı bir anlamı var. Çok daha farklı bir değeri var. 52 milyon seçmen cumhurun reisini seçecek ve kendi beklentilerini, kendi umutlarını, kendi hayallerini, kendi geleceğine ait tercih yapma hakkını kullanmış olacak. İnşallah 11 Ağustos'tan sonra Türkiye çok daha farklı, çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Bu önemi ve duyarlılığını hepimiz gönlümüzde hissederek hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi itelemeden 'birlik ve beraberlikten güç doğar' diyerek ülkenin birliğini, beraberliğini, bütünlüğünü ama gençler içinde gelişmiş, büyümüş güçlü bir Türkiye'yi inşallah hep birlikte inşa edelim diyorum.''

Müezzinoğlu, daha sonra Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'i makamında ziyaret etti.

Bu haber toplam 2161 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim