• BIST 9524.59
  • Altın 2489.559
  • Dolar 32.5037
  • Euro 34.7109
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

O artık 27 hastaneden sorumlu

O artık 27 hastaneden sorumlu
Liv Hospital Grup Kurucu Genel Koordinatörü Meri İstiroti, MLPCARE Pazarlama Grup Koordinatörü olarak atandı.

İstiroti, MLPCARE bünyesinde yer alan Liv Hospital ve Medical Park hastanelerinden sorumlu Pazarlama Grup Koordinatörü olarak görev yapacak. İstiroti, 27 hastane ve 7 milyon hasta ile sektörün en büyüğü olan MLPCARE’in tüm pazarlama faaliyetlerinin oluşturulması ve yürütülmesinden sorumlu oldu.

İstiroti 27 hastaneden sorumlu

2013 yılından itibaren sağlık sektöründe A Plus bir marka olarak yerini alan Liv Hospital Kurucu Genel Müdürü olan İstiroti, son bir yıldır da Liv Hospital Grup Koordinatörü görevine atanmıştı. Liv Hospital markasının yönetim, pazarlama ve işletme süreçlerinin oluşturulmasını A’dan Z’ye gerçekleştiren İstiroti, ilk şube Ulus’un açılışının ardından 2014’te de Ankara Liv Hospital’in açılışını gerçekleştirdi. 2015 yılında Medical Park ve Liv Hospital hastanelerinin MLPCARE şemsiyesi altında toplanmasıyla İstiroti, MLPCARE Pazarlama Grup Koordinatörü olarak atandı. Bu kapsamda MLPCARE bünyesinde sağlıkta iki farklı marka olan Türkiye genelindeki Liv Hospital ve Medical Park hastanelerinden sorumlu oldu.  İstiroti, yurtiçi ve yurtdışı iş ortakları ile ülkenin en geniş sağlık zinciri olan iki markayla sağlanabilecek faydalar üzerinde çalışacak.  

25 yıllık tecrübesini hastaneciliğe aktardı

1990 yılından bu yana sağlık alanında üst düzey yöneticilik yapan Meri İstiroti Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sağlık Yönetimi masterı yaptı. Türkiye’de kurulan ilk özel hastane olan International Hospital’da Halkla ilişkiler Müdürlüğü ve ardından işletme koordinatörü olarak uzun yıllar çalıştıktan sonra sırasıyla Amerikan Hastanesi, Bayındır Holding Yaşamkent Projesi,  Acıbadem Sağlık Grubu, Bozlu Grup ve Dünya Göz Hastanelerinde üst düzey yöneticilik yaptı. 25 yıldır sağlık sektöründe emek veren İstiroti,  tecrübe ve deneyimini sağlıkta birçok markanın oluşumu ve pazarlama süreçleri için kullandı. Bu anlamda birçok hastanenin kuruluş ve açılışında da görev aldı. Sağlık turizminin ülkemizde gelişmesi için yıllardır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında faaliyetlerde bulunan İstiroti, aynı zamanda Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanlığı görevini yürütüyor. ‘30 Yaşa Mektuplar’ ve ‘Son Söz Doktorların’ adlı iki kitabı olan İstiroti aynı zamanda 2 çocuk annesidir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6042 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim