• BIST 9645.02
  • Altın 2405.599
  • Dolar 32.5923
  • Euro 34.7813
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 26 °C

Penis kalınlaştırma ameliyatları sandığınız gibi değil

Penis kalınlaştırma ameliyatları sandığınız gibi değil
"Yelkenliyi götüren yelkenin büyüklüğü değil rüzgarın şiddetidir." Son dönemde uygulanan penis kalınlaştırma ameliyatlarına Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zira Şaylan'dan sert tepki geldi.

Son dönemde uygulanan penis kalınlaştırma ameliyatlarına Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zira Şaylan'dan sert tepki geldi. Bu yöntemin pek çok cerrah tarafından terk edildiğini ifade eden Op. Dr. Şaylan, "Gerek kendi hastalarımda gözlemlediğim yan etkiler ve gerekse İngiltere ve Fransa’da hastalarda meydana gelen penis dokusunda oluşan kireçlenmeler ve sertlikler, peniste şekil bozuklukları, iltihaplanmalar ve hatta penisin kökünden kaybı ile sonuçlanan komplikasyonlar nedeni ile bu şekilde penis kalınlaştırılması artık benim gibi bir çok cerrah tarafından terk edilmiş bir yöntemdir" dedi.

İNGİLTERE'DE DAVALAR DEVAM EDİYOR
Bu tür ameliyatlar yapıldıktan sonra altı hafta cinsel temasta bulunulmaması gerektiğini ifade eden Op. Dr. Şaylan, "Penise enjekte edilen yağın ortalama ömrü 20-24 hafta. Altı hafta içince cinsel temasta bulunulursa sıkılan yağ hayalara kayar ve oradan çıkarılması imkansızlaşır. Cinsel organlarımızın bulunduğu bölge hijyen olarak fazla temiz olmadığından bu tür penis kalınlaştırılmalarında iltihaplanmalar oldukça sık görülür. Enjekte edilen yağlar %25 oranında kireçlenir ve sertleşir. Bunun sonucu cinsel temas ağrılı olabilir" şeklinde konuştu.

BÜYÜK PENİS İSTENMİYOR
Erkeklerde organları ne kadar büyük olursa olsun kadın o kadar çok tatmin olur gibi hatalı bir görüşün bulunduğunu kaydeden Op. Dr. Şaylan sözlerine şöyle devam etti: "Amerika’da yapılan anketlerde kadınların büyük cinsel organları ağrılı ve itici buldukları (Hite raporunda) anlaşılmıştır. Penisinden memnun olamayan erkeklerin problemlerinin %80’i cinsel organlarında değil kafalarındadır. Ameliyattan genellikle memnun kalmazlar. Fransızların dediği gibi “Yelkenliyi götüren yelkenin büyüklüğü değil rüzgarın şiddetidir."

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 56015 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim