• BIST 9714.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 29 °C
  • İzmir 27 °C

Pfizer, Marketing-Expedition yarışmasını başarıyla tamamlayan gençlere staj imkanı tanıyor!

Pfizer, Marketing-Expedition yarışmasını başarıyla tamamlayan gençlere staj imkanı tanıyor!
6 Aralık 2010 - Pfizer tarafından, kariyer planlama sürecindeki gençlere yol göstermek ve gelecekleri için bilinçli tercihler yapmalarına destek olmak amacıyla hayata geçirilen ‘Pfizer’de Gelecek Var’ e-kariyer etkinliği devam ediyor.

Etkinlik kapsamında bugün (6 Aralık) başlayan Marketing E-xpedition pazarlama vaka yarışmasında başarılı olan gençler Pfizer’de staj imkanı elde edecek. Gençler, 1 Ocak 2011 tarihine kadar takım oluşturup yarışmanın ilk sanal yılını tamamlayarak yarışmaya katılabilecek.

Türkiye’nin ilk e-kariyer etkinliği ‘Pfizer’de Gelecek Var’ ile farklı üniversite ve kurumlardan 6200 genci bir araya getiren Pfizer, 5 Kasım’da başlayan yeni dönemi ile kariyer planlama sürecindeki gençlere destek olmaya devam ediyor. www.gelecek-var.com adresindeki sanal kampüste hayata geçirilen etkinlik kapsamında düzenlenen pazarlama vaka yarışması Marketing E-xpediton’a katılan gençler, kariyerlerini değiştirecek fırsatlar elde etme şansı yakalıyor.

İlaç pazarına özel olarak geliştirilen ve gerçek bir pazarlama deneyimi sunan Marketing E-xpedition vaka yarışmasına gençler, 2-6 kişilik takımlar halinde katılabiliyor. İlaç sektöründeki bir ürün müdürü gibi katılımcı takımlardan; pazar, rekabet, ekonomi gibi tüm dış dinamikleri göz önüne alarak bir pazarlama planı hazırlamaları isteniyor. Üstelik yarışmaya katılan başka takımların aldığı aksiyonlar diğer takımların planlarının getireceği sonucu etkiliyor, aynı gerçek bir pazarda rakibin hareketlerinin bir şirketin pazar payını ya da satışlarını etkilemesi gibi. Yarışmanın son etabında kendi pazarlarının birincisi olan takımlar, Pfizer’in İstanbul’daki merkezine davet ediliyor ve şirketin pazarlama yöneticilerinin izleyici olarak katıldıkları bir oturumda yeteneklerini ortaya koyuyor ve rekabet ediyorlar. En başarılı 3 takım ise Pfizer’in genel müdürüne ve yönetim ekibine planlarını sunma fırsatı elde ederken tüm fınalistler bir tanışma kokteyliyle Pfizer yöneticileriyle bir araya geliyorlar. 6 Aralık 2010 – 6 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Marketing E-xpedition’da birinci olan takım üyeleri ise Pfizer’de 3 ay boyunca staj yapma imkanı kazanıyor.

Eğitim programları ile kişisel gelişime destek

İsteyen herkesin ücretsiz olarak katılabildiği ‘Pfizer’de Gelecek Var’ etkinliğinde gençler; binaları, bahçesi, eğitmenleri ile gerçeğinden farksız bir kampüste karşılanıyor. Gençler bu kampüste diledikleri zaman bir amfiye girip Pfizer üst düzey yöneticilerinin sunumlarını izleyebiliyor ya da kampüs meydanındaki standlara uğrayarak farklı pozisyonlarda çalışan Pfizerlilerden işlerinin detaylarını öğrenebiliyorlar. Oluşturulan sanal sınıflarda ise, kariyerlerini planlarken ufuklarını açacak, iş arama sürecinde ihtiyaç duydukları becerileri geliştirecek ve farklı bakış açıları kazanmalarına yardımcı olacak eğitim programlarına katılabiliyorlar.

Pfizerville’de en fazla puanı toplayan iPad kazanıyor

‘Pfizer’de Gelecek Var etkinliğinin yeni döneminde yer alan ve oyun formatında bir bilgi yarışması olan Pfizerville gençlerden yoğun ilgi görüyor. Pfizerville’in renkli dünyasında çeşitli soruları cevaplayarak puan toplayan gençler çeşitli ödüller kazanma fırsatı yakalıyor. Yarışmada başarılı olabilmek için kampüsteki eğitimlerin dikkatle takip edilmesi gerekiyor. Pfizerville’de en fazla soruyu doğru cevaplayarak maksimum puan toplayan kişiye iPad, ikinciye netbook, üçüncüye elektronik kitap okuyucu ve birçok sürpriz hediye armağan ediliyor. 

Bu haber toplam 3326 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim