• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 18 °C

Sağlıklı beslenme ve kusursuz cildin sırlarını keşfetmeye 1 gün kaldı!

Sağlıklı beslenme ve kusursuz cildin sırlarını keşfetmeye 1 gün kaldı!
Doğal gıda ve kozmetik alanında en sağlıklı ürünler, İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 Ocak Perşembe günü (yarın) açılacak Exponatura 2014 – 5. Doğal, Organik & Sağlıklı Ürünler Fuarı’nda profesyonel alıcılara ve halka sunacak.

SAĞLIKLI BESLENME VE KUSURSUZ CİLDİN SIRLARINI KEŞFETMEYE BİR GÜN KALDI!

Doğal gıda ve kozmetik alanında en sağlıklı ürünler, İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 Ocak Perşembe günü (yarın) açılacak Exponatura 2014 – 5. Doğal, Organik & Sağlıklı Ürünler Fuarı’nda profesyonel alıcılara ve halka sunacak. 

Şehir insanının özlediği çiftlik sebze ve mevyelerinden katkısız sıkma içeceklere, damıtma zeytinyağıyla üretilen güzellik sabunlarına, karınca yağlarından hamilelik çatlaklarını yok eden kremlere, yörelerin meşhur lezzetlerinden dağlardan toplanan şifalı bitkilere kadar doğal ve sağlıklı olan herşey Exponatura’da üreticisi tarafından ziyaretçilere sunuluyor.

Cam kavanozdaki kabak tatlıları, %35 sebzeli makarnalar, organik çikolatalar, ağaç mutfak aletleri, şifalı bitkiler gibi hayata dair her konuda sağlıklı ve doğal ürünler Exponatura’da sergilenecek. Perakendeci ve toptancıların merakla beklediği fuar, ünlülerden ev hanımlarına her kesimden ziyaretçinin de yoğun ilgisini göreceğe benziyor.

Kusursuz Güzelliğin Doğal Yöntemleri

Cilt dokusunu kusursuz bir güzelliğe kavuşturan en sağlıklı ürünler Exponatura’da sergilenecek. Kırışıklıkları yok eden kremlerden, zayıflama bitkilerine, bakım losyonlarından, cilt lekelerini yok eden jellere, kimyasal içermeyen saf sabunlardan, bebeklere cildine özel doğal yağlara kadar birçok doğal ürün ziyaretçilere tanıtılacak. 

En Sağlıklı Beslenme Yolları

Sağlıklı hayat sürmenin yolu düzenli ve katkısız ürünlerle beslenmekten geçiyor. Buna özen gösteren bilinçli tüketiciler için organik ve doğal ürün üreticisi 150’yi aşkın firma, doğa mucizesi ürünlerini 4 gün boyunca Exponatura’da sergileyecek. 

Çiftlik üretimi olan %100 katkısız soslardan organik tarımla üretilen sebze ve meyvelere, dağlardan toplanan bitki çaylarından ev yapımı tarhanaya, kolestrole iyi gelen içeceklerden, besin takviyelerine kadar sağlığı korumanın doğal yollarına yönelik her türlü ürün bu fuarda ziyaretçilerle paylaşılacak. 

Geçen yıl 137 firmanın katılımı ile gerçekleşen Exponatura Fuarı, birçok farklı ülkenden gelen ziyaretçileri gıda, kozmetik, sağlık alanlarında yepyeni ürünlerle tanıştırmıştı. 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2642 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim