• BIST 9524.59
  • Altın 2501.311
  • Dolar 32.5466
  • Euro 34.6697
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

‘Sahte doktor’ için 27 yıl hapis!

‘Sahte doktor’ için 27 yıl hapis!
Adana’da rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gelen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi N.T.’ye, kendisini; ‘doktor’ olarak tanıtıp yakınlık kuran, sonrasında şantajla ‘tecavüz’ ettiği öne sürülen 41 yaşındaki Mustafa Ö. hakkında 27 yıla kadar hapis istemiyle d

Adana’da hastane bahçesinde kendisini ‘doktor’ olarak tanıtarak tanıştığı, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi N.T.’ye şantajla tecavüz ettiği öne sürülen 41 yaşındaki Mustafa Ö. hakkında 27 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Zanlı, “Ona aşık olmuştum. Beni terk etmesinden korktuğum için telefonda tehdit ettim” diye kendini savundu.

Adana’da rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gelen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi N.T.’ye, kendisini; ‘doktor’ olarak tanıtıp yakınlık kuran, sonrasında şantajla ‘tecavüz’ ettiği öne sürülen 41 yaşındaki Mustafa Ö. hakkında 27 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Zanlı, “Birbirimize aşık olduk, buluşmaya başladık. Beni terk etmesinden korktuğum için telefonda tehdit ettim” diye kendini savundu.

‘DOKTOR’ OLARAK TANITTI

Olay, 21 Şubat’ta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; üzerinde beyaz önlük bulunan Mustafa T., yaz aylarında geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye gelerek, burada sıra bekleyen N.T.’nin yanına yaklaşarak, kendisini ‘doktor’ olarak tanıttı. Adının ‘Berkan Soylu’ olduğu bilgisini veren zanlı, genç kıza, hastanedeki işlemleri esnasında yardımcı olabileceğini söyledi.

TEHDİT EDİP İLİŞKİYE GİRDİ

Bu görüşmenin ardından genç kız, telefon numarasını verdiği ‘sahte doktor’ ile görüşmeye başladı. Bir süre sonra Mustafa Ö., üniversitenin arka tarafında bulunan çalılığa götürdüğü N.T.’yi öpüp okşamaya başladı. Genç kız, bu duruma karşı çıkınca da Mustafa Ö., “Eğer benimle ilişkiye girmezsen, seni öperken çektiğim görüntüleri ailene izletirim” diye tehdit savurdu. Korkuya kapılan genç kız, ‘sahte doktor’ ile cinsel ilişkiye girdi.

SENİ VE AİLENİ REZİL EDERİM

Üniversiteli genç, olaydan sonra Hatay’a ailesinin yanına döndü, ancak Mustafa Ö.’nün tehdit ve şantajlarından kurtulamadı. N.T.’ye telefonla ulaşan ‘sahte doktor’, “Benimle ilişkiye gireceksin. Yoksa bu görüntüleri internete yükler, seni de aileni de rezil ederim” diye şantajlarını sürdürdü. Adana’ya gelen genç kız, yeniden zanlıyla cinsel ilişkiye girdi. Mustafa Ö., ilişki sonrasında genç kızın cüzdanındaki 30 TL’yi de aldı.

ARKADAŞIMLA DA OLACAKSIN

Tehdit ve şantajlardan kurtulmak isteyen N.T., cep telefonu numarasını değiştirdi, ancak ‘sahte doktor’, genç kızın yeni numarasına da ulaşıp, “Benim yanıma geleceksin ve gelirken bana 300 lira getireceksin. Hem benimle, hem de arkadaşımla birlikte olacaksın” dedi. Reddedilen Mustafa Ö., “Artık her şey için çok geç. Görüntüleri internete koyuyorum” diye SMS atınca, N.T. de Adana’ya gelip, polisten yardım istedi.

BİRBİRİMİZE AŞIK OLDUK

Polisin kurduğu pusu sonucu yakalanan Mustafa Ö., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üniversiteli kızdan hoşlandığı için kendisini ‘doktor’ olarak tanıttığını kabul eden Mustafa Ö., “Birbirimize aşık olup, buluşmaya başladık. Benimle kendi rızasıyla bir kez cinsel ilişkiye girdik. N.T.’den 30 lira borç aldım. Kendi rızası dışında ne tehdit ettim, ne de şantaj yaptım. Beni terk etmesinden korktuğum için telefonda tehdit ettim” dedi.

27 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Öte yandan, olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı’nın hazırlamış olduğu iddianame, Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Savcı, Mustafa Ö. hakkında; ‘cinsel saldırı’, ‘şantaj’, ‘yağma’ ve ‘hakaret’ suçlarından 27 yıla kadar hapis istemi ceza verilmesini talep etti. Davanın ilk duruşmasının, önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim