• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 19 °C

Sakarya KHB Genel Sekreteri istifaları değerlendirdi

Sakarya KHB Genel Sekreteri istifaları değerlendirdi
Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz 3 istifanın ardından ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz 3 istifanın ardından ortaya atılan iddialara cevap verdi. Küçükyılmaz istifa eden çalışanların ailevi nedenlerden dolayı istifa ettiklerini belirterek, “Kim ne yazarsa yazsın bu arkadaşlarımız pırlanta gibi arkadaşlarımızdır” şeklinde konuştu.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Necati Çolak, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Erkan Yamaç ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı Figen Karaoğlu’nun ailevi nedenlerden dolayı istifa dilekçelerini verdiklerini anlatan Küçükyılmaz, “Bu arkadaşlarımız ailevi nedenlerden dolayı istifalarını verdiler. Ben de Birliğin Genel Sekreteri olarak bu konuyu aramızda istişare ederek helalleşerek istifalarını kabul ettim. Bu yetki ve sorumluluk bana aittir” diye konuştu.

Basında özellikle internet medyasında istifalarla ilgili olarak çok fazla spekülasyonun yer aldığına dikkat çeken Küçükyılmaz, “Herkesin çoluğu çocuğu var. Haysiyeti, onuru ve gururu var. Bu arkadaşlar 2 Kasım’dan bugüne kadar gece gündüz, hafta sonu demeden sağ olsunlar çalışıp çabaladılar. Bu arkadaşlarımız pırlanta gibidir. Çok güzel hizmetlere beraber imza attık atmaya da devam edeceğiz. Bunun dışında kim ne yazarsa yazsın çizerse çizsin hariçten boş konuşmaktan başka bir şey yapamazlar. Hepimizin yeri yurdu belli. Bir şeyler söylemek isteyen gelir yüzümüze söyler. Bizim niyetimiz bellidir. İçinde bulunduğumuz 3 ayların hürmetine yakışmayan ifadeleri internet medyasında yorumlar yazanları Yüce Rabbimize havale ediyorum. Mevla’m bizi kemgözlülerin art niyetlilerin şerrinden muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

Kendilerinin profesyonel yöneticiler olduğunu kaydeden Küçükyılmaz şöyle devam etti: “Profesyonellikle duygusallık bir arada olmaz. Veballi işlerle halkımıza hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Bizler burada halkımızın sağlığı, devletimizin, milletimizin menfaatleri uğruna çoluğumuzdan çocuğumuzdan fedakarlıklar yaparak çalışmanın köleliğini yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde 2 Kasım’dan bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle ilgili kamuoyunu bilgilendirme toplantısı yapacağım.”

Küçükyılmaz ayrıca 2 Kasım’dan buyana 7 aylık gibi kısa bir süre içinde Sakarya’da sağlık alanında çok yenilik yaptıklarını anlatarak bu hizmetlerin de göz önünde bulundurulmasını isteyerek, “Ben bu şehrin yabancısıyım. 7 ay önce kurulan birliği oluşturmaya çalışıyoruz. 14 Hastane ve 280 milyarlık bir bütçeyi yönetiyoruz. 3 yıldır yapılamayan Çocuk Yoğun Bakım ünitesini sadece 47 günde hayata geçirdik. Sakarya’daki sağlık sadece Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ibaret değil. Diğer hastanelerimizde de birçok yenilik yapıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bizim boşa geçirecek bir dakikamız bile yok. Tek gayemiz halkımıza daha iyi hizmet verebilmek” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3736 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim