• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 18 °C

Sevgiliye silikon! Tek taş modası geçti!

Sevgiliye silikon! Tek taş modası geçti!
Türkiye’de de artık estetik cerrahinin hediye niteliği kazandığını belirten Op. Dr. Zekeriya Kul, “ABD ve Avrupa’da en popüler hediyelerin başında estetik operasyonları geliyor.

Türkiye’de de artık estetik cerrahinin hediye niteliği kazandığını belirten Op. Dr. Zekeriya Kul, “ABD ve Avrupa’da en popüler hediyelerin başında estetik operasyonları geliyor. Bu durum son 2 yıldır ülkemizde de rağbet görmeye başladı. Sevgililer Günü’nde erkekler tektaş yerine artık silikon hediye ediyorlar’’ dedi.

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Zekeriya Kul, özel günlerde birçok kişinin alışılmış hediyelerin dışına çıktığını söyledi. ABD ve Avrupa’da en popüler hediyelerin başında estetiğin geldiğini anlatan Kul, “Bu durum son 2 yıldır Türkiye’de de rağbet görmeye başladı. Özel günlerde hediye edilen estetik operasyon, daha çok jest niteliği taşıyor. Bir nevi sevdiğin insanın hayallerini gerçekleştirmiş oluyorsun” dedi.

Gençlerin ve erkeklerin estetik operasyonlara ilgisinin gün geçtikçe arttığını ifade eden Zekeriya Kul, “Genç kızlar mezuniyet hediyesi olarak ailesinden estetik hediyesi istiyor. Erkeklerin de estetiğe yönelmesiyle, kadınlar için alternatif bir hediye oluyor. Eskiden bir lüks olarak düşünülen estetik operasyonlar artık bir ihtiyaç kategorisinde yer alıyor” diye konuştu.

Özel günler öncesi estetik ameliyatlarda azımsanmayacak bir yoğunluk yaşanıldığına dikkat çeken Zekeriya Kul, şunları söyledi:

“Estetiğin bir ihtiyaç olarak görülmeye başlamasıyla sıradan hediyeler rafa kalkmaya başladı. Erkekler sevgililerine ya da eşlerine en çok meme büyütme operasyonu hediye ediyor. Kadınlar ise erkeklere saç ektirme operasyonu hediye ediyor. Burun estetiği ise her iki tarafta da ilgi görüyor. Sevgililer Günü’nde hediye olarak erkekler kırmızı gül ya da tektaş yerine artık silikonu tercih ediyor. Bu hediye her iki tarafa da mutluluk veriyor.”
 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3588 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim