• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

Universal Hastaneleri'nden yatırım atağı

Universal Hastaneleri'nden yatırım atağı
Unıversal Hastaneler Grubu, Ege Bölgesi'ne 10 milyon Euro'luk yatırım yapıyor.

Unıversal Hastaneler Grubu, Ege Bölgesi'ne 10 milyon Euro'luk yatırım yapıyor. Universal Ege Sağlık ve Manisa'daki hastanelerini yenileyecek olan grup, Kuşadası'ndaki hastaneyi ise önümüzdeki ay hizmete açacak.

Alman, Vatan Hastaneleri gibi Türkiye'nin köklü sağlık kuruluşlarını bünyesinde bulunduran Universal Hastaneler Grubu, yeni yatırımlarını Ege Bölgesi'nde yoğunlaştırıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vermek için Swissotel Grand Efes'te bir basın toplantısı düzenleyen Universal CEO'su ve Ege Sağlık Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mahir Turan, Ege Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şevki Kılıçarslan ve Universal Ege Bölgesi Koordinatörü Dr. Ulvi Ünal yatırım planlarını açıkladı.

13 HASTANE, 5 BİN ÇALIŞAN

Toplantıda konuşan CEO Dr. Mahir Turan, 2011 yılında grup olarak yabancı ortaklıkla birlikte yeniden yapılandıklarını kaydederek, 13 hastane ve 5 bin çalışanıyla Universal'in büyük bir atılıma geçtiğini anlattı. Turan, yönetim olarak önlerine büyük hedefler koyduklarını belirterek şunları söyledi:

"Önümüzdeki dönemde yeni açılışlarımız, bina renovasyonlarımız, teknoloji yatırımlarımız ve pazarlama-iletişim faaliyetlerimiz yoğunluk kazanacak. Eksik hekim kadrolarımıza sürpriz isimler katılacak ve 2012 yılındaki aksiyonlarımızla ülke genelinde Universal markası çok daha sık duyulacak. Özellikle kanser ve kanserle ilintili branşların yanı sıra organ nakli, tüp bebek, kardiyoloji-kalp cerrahisi, ortopedi, beyin cerrahisi ve genetik alanlarında öne çıkmayı hedefliyoruz."

10 MİLYON EURO'LUK YATIRIM

Turan, Malatya ve Konya Ereğli Hastanelerinin açılışından sonra, önümüzdeki ay da Kuşadası Hastanesi'ni açacaklarını ve faal olan hastane sayısını 14'e yükselteceklerini ifade etti. Turan, Ege'ye yapılacak yatırım miktarı ile ilgili soruya ise, "Yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında ihtiyaçlar sürekli değişmekte. Ege'de yaklaşık 10 milyon Euro üzerinde bir yatırım gerçekleşecek. Açılan hastane hariç" lanıtını verdi.

'YEPYENİ BİR DÖNEME GİRDİK'

Ege Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şevki Kılıçarslan da, "Önümüzdeki ay açılacak olan Kuşadası hastanemizin yanı sıra, İzmir'deki Ege Sağlık ve Manisa hastanelerimizin bina ve teknolojilerine önemli yatırımlar planlandı. Bu üç hastanemizin geçen sene Universal bünyesine katılmasıyla yepyeni bir döneme girdik."" diye konuştu.

Bu haber toplam 3822 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim