• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 20 °C

Üniversite hastaneleri istişare toplantısı yapıldı

Üniversite hastaneleri istişare toplantısı yapıldı
Üniversite Hastanelerinde yaşanan sorunların değerlendirildiği istişare toplantısı Ankara'da yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Üniversite Hastanelerinde yaşanan sorunların değerlendirildiği istişare toplantısına katıldı.

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Gökalp İlhan, Sosyal Güvenlik Kurumu olarak bu tür toplantılara önem verdiklerini ifade ederek, Genel Sağlık Sigortası mevzuatında yapılacak düzenlemelerin tüm vatandaşlar açısından önemli olduğunu söyledi.

Bu konuda atılacak adımlar ve işbirliğinin önemine dikkati çeken Gökalp İlhan, “Ülke olarak GSS gibi bir uygulamayı düzenlemiş olmamız, bu kadar kısa sürede hayata geçirmiş olmamız çok pozitif bir durum. Diğer ülkelerin de gıptayla izlediği bir durum” diye konuştu.

"Aksaklıklarla Karşılaştığımız Zaman Yeni Düzenlemeler Yapmaya Devam Edeceğiz"

Genel sağlık sigortası uygulamasının oldukça kapsamlı bir alan olduğunu ve bu alanda bazı aksaklıkların yaşanabileceğine işaret eden Başkan Yadigar Gökalp İlhan, Kurum olarak amaçlarının uygulamada yaşanan sorunların tüm paydaşlarla istişare edilerek mevzuat çerçevesinde düzenlemek olduğunu söyledi. Gökalp İlhan, “Tüm nüfusu etkileyen, çok çeşitli bir alanda çalışıyoruz. Aksaklıklarla karşılaştığımız zaman yeni düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Üç Kurumun birleşmesi sürecinde bazı uygulamalarda aksaklıklar yaşanmasının normal olduğunu dile getiren Gökalp İlhan, bugüne kadar önemli düzenlemeler yaptıklarını ancak bundan sonraki süreçte de gündemde çözülmesi gereken konular bulunduğunu ifade etti.

Toplantıda yapılan çalışmaların faydalı geçmesini umut ettiğini belirten Gökalp İlhan konuşmasını çözüm üretmek adına bizi bir adım daha ileri götürmesini temenni ediyorum diyerek tamamladı.

Başkan Yadigar Gökalp İlhan’ın konuşmasının ardından soru-cevap bölümüne geçildi.

Toplantıya Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticileri ile birlikte üniversite hastaneleri başhekimleri katıldı.

universite-hastaneleri-istisare-toplantisi-1.jpg

universite-hastaneleri-istisare-toplantisi-2.jpg

universite-hastaneleri-istisare-toplantisi-3.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim