• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 21 °C

Üniversiteler akademik personel arıyor!

Üniversiteler akademik personel arıyor!
Karabük, Çukurova ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlükleri, profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak

Rektörlüklerin alımlara ilişkin duyuruları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Duyurulara göre, Karabük Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Yüksekokulu Ebelik bölümü için doçentliğini genel cerrahi alanında yapmış olan 1 profesör alacak.
Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü ise Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı için 1 profesör, Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı için 1 yardımcı doçent, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı için 1 yardımcı doçent alımında bulunacak. Rektörlük ayrıca Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu için birer yardımcı doçent alacak. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ 39 AKADEMİSYEN ALACAK
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü de, Tıp, Eğitim, Mühendislik, Fen Edebiyat ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde istihdam edilmek üzere toplam 39 akademik personel alacak.
Akademik personelin görev yapacağı okullar ve sayıları şöyle: ''Tıp Fakültesi: Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı için 2, Üroloji Anabilim Dalı için 1, Radyoloji Anabilim Dalı için 2, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı için 1, Kardiyoloji Anabilim Dalı için 1 profesör. Ayrıca Genel Cerrahi Anabilim Dalı için 1, Kalp ve Damar Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Halk Sağlığı, Nükleer Tıp, Tıbbi Farmakoloji, Tıbbi Biyokimya, İmmünoloji, Biyofizik, Anestezi ve Reanimasyon, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Mikrobiyoloji ve İç Hastalıkları anabilim dalları için 1'er doçent, Nöroloji Anabilim Dalı için de 2 doçent.
Ereğli Eğitim Fakültesi: Fizik Eğitimi bölümü için 1 profesör, Bilgisayar ve Öğretim Tek. Eğt. bölümü için 1 doçent.
Mühendislik Fakültesi: Elektronik ve Çevre Teknolojileri anabilim dalları için 1'er profesör, Hidrolik ve Cevher Hazırlama anabilim dalları için 1'er doçent.
Fen Edebiyat Fakültesi: Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği Organik Kimya, Analitik Kimya, Genel Fizik ana bilim dalları için 1'er doçent.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Bütçe ve Mali Planlama Ana Bilim Dalı için 1 profesör, Sayısal Yöntemler, Muhasebe ve Finansman ana bilim dalları için de 1'er doçent.''
Müracaat etmek isteyenler, detaylı bilgiyi ''www.karaelmas.edu.tr'' sayfasında görebilecekler

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim