• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 27 °C

Unutulmaz Bir Anneler Günü için Back-Up'tan Öneriler

Unutulmaz Bir Anneler Günü için Back-Up'tan Öneriler
Anneler Günü'nü unutulmaz kılmak isteyenler, annesi için en özel hediyeyi arıyor.

Bir Anneler Günü daha geldi. Hayatı kolaylaştıran çözümler bütünü Back-Up'ın Stil ve Alışveriş Danışmanı Tülin Kermen ile Eğlence Danışmanı Richie Varon, en güzel Anneler Günü hediyesi seçeneklerini sizler için sıralıyor.

Yılın en anlamlı günlerinden birinde binlerce hediye alternatifi arasında karar vermek ise son derece zor oluyor. Back-Up'ın Stil ve Alışveriş Danışmanı Tülin Kermen kararsızlık yaşayanlara hediye alternatifleri ve seçimi konusundaki önerilerini, Eğlence Danışmanı Richie Varon ise annenizle birlikte keyifli bir yemek yiyebileceğiniz mekanları paylaşıyor. Back-Up Stil ve Alışveriş Danışmanı Tülin Kermen ne hediye olursa olsun onu unutulmaz kılmak için güzel bir paket içinde vermeyi ve özellikle günün önemini belirten bir kart yazmayı öneriyor. Hediye seçeneklerindeki önerileri ise şöyle:

· Parfüm her zaman çok gözde bir hediyedir. Her parfüm tende değişik durduğu için parfümün yanında deneme boyunu da almayı unutmayın. Denenen bir parfüm değiştirilemez. Deneme boyu parfüm de alarak, parfüm hediyesini değiştirmesine olanak tanıyın.

· -Tek çiçek almak yerine, çiçekçiyle anlaşıp her hafta evdeki 2-3 vazoya aranjman yapılması için talimat verin. Böylelikle annenizi bir dahaki Anneler Günü'ne kadar biricik hissettirebilirsiniz.

· -Annenize hobileriyle ilgili bir hediye seçerseniz, ona verdiğiniz değeri gösterirsiniz.

· -Ayakkabı alabilirsiniz. Bu annenizle beraber alacağınız bir hediye olmalıdır. Yaş ilerledikçe ayakkabı numarasından çok kalıp üzerine alışveriş yapmak gerekecektir.

· -Mevsim nedeni ile mayo, pareo, çanta gösterişli, iyi alkış toplayacak hediyelerdir.

· -Makyaj malzemesi almak her zaman risklidir. Zamanla oluşan alışkanlıkları kırmak zor olabilir. Bu yüzden zaten kullandığı ürünlerin yenilerini almanız daha yararlı olacaktır.

· -Lukapu'yu duymuşsunuzdur. Hazır tasarımlardan birini seçip, kendi fotoğraflarınızı kullanarak kendi kitabınızı hazırlayabildiğiniz bir uygulama. Annenize özel bir kitap hazırlamak onun çok hoşuna gidecektir.

· - Renk olarak canlı olanları tercih edin. Turuncu, pembe (bebek pembesi olmamasına dikkat edin) mavi, saks mavisi renkleri uygun olur.

· -Eşarp kullanıyorsa pratik bir hediye olabilir. Canlı renklerde alacağınız bir eşarp bahar ayını da vurgulayacağı için daha etkili olacaktır.

· -Onların da bir zamanlar sizin yaşınızda olduğunu düşünerek ona kendini genç hissettirecek hediyeler seçmeye özen gösterin.

· -Ona tüm günlük spa hediye edebilirsiniz. Hamamdan rahatlatıcı masaja, vücut bakımlarına kadar birçok seçenek sunulan otel spalarından birini seçin. Bakım sonrası sıcak taş yataklarında dinlenerek güzel bir sohbet eşliğinde anneler gününü kutlayabilirsiniz.

Aslında ona vereceğiniz en güzel hediye birlikte geçirilmiş güzel bir gün.

Back-Up Eğlence Danışmanı Richie Varon, birlikte geçirilmiş keyifli bir günün her zaman güzel hatırlanacağını söyleyerek annenizle keyifle sohbet edip, yemek yiyebileceğiniz mekanları listeliyor:

FerahFeza (Karaköy)

FerahFeza son zamanların gözde mekanlarından.. Yüksek tavanı ve ferah ortamını görünce adıyla ne kadar uyumlu bir mekanda olduğunuzu anlıyorsunuz. Mimarlar Odası binasının en üst katında yer alan FerahFeza iki terasa sahip. Bir taraftan Galata Kulesi'ni diğer taraftan da tarihi yarımadayı gördüğünüz mekanın iç dekorasyonu ise farklı bir güzellikte.

Duble Meze (Beyoğlu)

Tarihi Pera'da, Palazzo Donizetti Hotel'in muhteşem manzaralı terasında yer alan Duble Meze Bar özgün, huzurlu ve keyifli atmosferini, Emre Çapa ve Arto Ankaralıyan'ın modernleştirdiği meze yorumlarıyla birleştirerek unutulmaz bir lezzet deneyimi vaat ediyor. Duble mutfağından çıkan menüde, Türk mutfağının geleneksel tatları mekana özel dokunuşlarla hayat bularak ilginç olduğu kadar cazip lezzetler sunuluyor.

Frankie (Nişantaşı)

Nişantaşı Sofa Oteli'nin roofunda bulunan Frankie'de güzel bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Dünya mutfağı menüsüden seçeneklerle sizleri bekliyor.

Parle (Zorlu Center)

Annenizle birlikte Zorlu'da bir gün geçirdikten sonra Fransız lokantası Parle'de yemek yiyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2136 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim