• BIST 9142.4
  • Altın 2325.529
  • Dolar 32.3782
  • Euro 35.0031
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 24 °C

Usta Trabzonspor başkanlığı için yarışıyor

Usta Trabzonspor başkanlığı için yarışıyor
Seçimin favorisi olarak gösterilen Muharrem Usta'nın Atletico Mineiro'da forma giyen Brezilyalı futbolcunun menajerleri ile temas kurup, nabız yokladığı belirtiliyor.

Seçimin favorisi olarak gösterilen Muharrem Usta'nın Atletico Mineiro'da forma giyen Brezilyalı futbolcunun menajerleri ile temas kurup, nabız yokladığı belirtiliyor. Usta'nın orta sahada takımı yönetecek süper bir maestro transfer etme konusunda kararlı olduğu bildirildi.

RONALDİNHO İÇİN NABIZ YOKLADI

Trabzonspor'un yeni başkanı Olağanüstü Genel Kurul'da bugün yapılacak seçimde belli olacak. Kongrenin favorisi olarak gösterilen adaylardan Muharrem Usta'nın, başkan seçilmesi halinde taraftarlara ilk hediyesinin dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho olacağı iddia edildi. Bir maestro alınacak Usta'nın Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giyen 33 yaşındaki sambacının menajerleri ile temasa geçip, nabız yokladığı ifade edildi. Usta'nın, Ronaldinho ya da onun ayarında orta sahada takımı yönetecek süper bir maestroyu transfer etme konusunda kararlı olduğu bildirildi.

TRABZON'A 6 MİLYON LİRA VERDİM

Öte yandan Muharrem Usta, Trabzonspor'a 2 yıllık üye olması konusunda yapılan eleştirilere de ilk kez sert çıkarak, "Ben 2 yılda hem basketbol, hem futbol takımı olarak Trabzonspor'a 6 milyon lira verdim. Acaba benim için o eleştiriyi yapanlar ne vermişler, açıklasınlar da öğrenelim" yanıtını verdi.

ŞOV YAPMAM İŞ YAPARIM

Kendisinin şov adamı değil iş adamı olduğunu vurgulayan Muharrem Usta, "Ünal Aysal'ı, Galatasaray'a başkan olmadan önce tanıyor muydunuz? Ciddi iş adamları şov yapmaz" diye konuşarak şöyle devam etti: "Toplumun geniş katmanlarını temsil edecek bir liste oluşturmaya çalıştık. Trabzonspor'a çağ atlatmak istiyoruz. Türkiye'deki büyük takımlar üstüne koyup devam ederken, Trabzonspor hep yerinde saymış. Biz bunu değiştirmek için geliyoruz. 1985'e kadar olan kulüp bizden davacı. Bunun için biz yeniden tarih yazmaya, dünya kulübü oluşturmaya talibiz. Trabzonspor'a sistem kuracağım. Bu benim bildiğim bir iş."

Medya Faresi

Muharrem Usta Kimdir?

Sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla adını duyuran Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi.

1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical park'ın temellerini attı. Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Usta, uzun süre Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanlığı yaptı.

Aynı zaman da İstanbul Ticaret Odası Sağlık Komsiyonu üyeliği de bulunan Usta, sağlıkta yaptığı yatırımların yanı sıra spora ve sporcuya verdiği desteklerle de tanınıyor. Muharrem Usta evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2106 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim