• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 10 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 14 °C

Yağlarınızı dondurarak zayıflayın!

Yağlarınızı dondurarak zayıflayın!
Sıcak Havalarda Yağlarınızı Dondurarak İncelin Zayıflayın

Sıcak Havalarda Yağlarınızı Dondurarak İncelin Zayıflayın

Terleyerek yağ yakma tarih oluyor. İncelme ve zayıflama sağlayan yöntemle tek seansta yağ hücreleri dondurularak yok ediliyor. 

Günümüzde obezite, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunları arasında yer alıyor. Obezitenin yanı sıra fazla kilolarda, güzellik ve sağlık açısından problem yaratıyor. Güzel bir vücuda sahip olmak isteyen herkes, yaz gelmeden spor salonlarına koşuyor ve terleyerek zayıflamaya çalışıyor. Zamanını ve parasını boşa harcamak istemeyenlere Medikal Estetik Doktoru Emre ÇİÇEK, yepyeni bir teknoloji olan Cooltech ile tek seansta 12 cm’e kadar incelmenin mümkün olduğunu söylüyor.  

Medikal Estetik Doktoru Emre ÇİÇEK, Türkiye nüfusunun yüzde 37'sinin kilolu, yüzde 32,8'i ise obezite sorunu yaşadığını belirtiyor ve zayıflamak isteyenlerin milyarlarca dolar harcadığını vurguluyor.  “Dondurarak zayıflama, hem ekonomik, hem de belirli bölgelerde gitmeyen bölgesel kilo problemi yaşayanlar için ideal bir yöntem. Bu yöntemle vücuttaki istenmeyen fazla yağ dokusu kontrollü soğutmayla donduruluyor ve cildin elastikiyeti ve collagen yapısı bozulmadan zayıflama ve şekillendirme sağlanıyor” diyor. Dondurularak yok edilen yağ hücrelerinin, vücuttan doğal bir şekilde, lenf dolaşımı yoluyla atıldığını bu sistemin karın, kalça, bacak, bel, kol gibi lokal ve inatçı kilo problemi olan bölgelerde çok iyi sonuçlar alındığını belirtiyor. 

Dr. Emre Çiçek, tek seansla ve ortalama 70 dakikalık bir uygulama ile incelmenin ve beden küçülmesinin sağlandığını, genellikle bir seanslık uygulamanın yeterli olduğunu ancak birden çok bölgede (aynı anda hem basen hem karın gibi) kilo problemi varsa 2 seanslık uygulamaların yapılabildiğini söylüyor. “Uygulamadan 15-20 gün sonra, sonuçlar belli olmaya başlıyor, özel bir diyet ya da egzersize ihtiyaç kalmıyor, istenilen maksimum sonuçlar tedaviden 90 gün sonra görülebiliyor” diyor. 

Dr. Emre ÇİÇEK,  zayıflama ve güzellik adına yapılan; bilinçsiz uygulamaların ve bilinçsiz diyetlerin telafisi güç sonuçları da ortaya çıkarabildiğine dikkat çekerek, kilo vermede insanların stressiz, pratik ve kalıcı çözümlere olan ihtiyacını, doktor kontrolünde yağ hücrelerinin dondurulmasıyla giderebileceklerini belirtiyor. 

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4024 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim