• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

Yanında sürekli prezervatif taşıyor mu? Eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız?

Yanında sürekli prezervatif taşıyor mu? Eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız?
Pek çok çiftin kâbusu olan "ihanet", dünyada sayısız araştırmaya konu oluyor. Araştırmalarda, "Kadın ya da erkek neden ve nasıl aldatır?"

Pek çok çiftin kâbusu olan "ihanet", dünyada sayısız araştırmaya konu oluyor. Araştırmalarda, "Kadın ya da erkek neden ve nasıl aldatır?", "Hangi durumlarda eşiniz ya da sevgilinizden şüphelenmeli ve nasıl davranmalısınız?" gibi sorulara yanıt aranıyor. Bu araştırmaların ilginç sonuçları var. Sabah'ın haberine göre, örneğin, eşiniz ya da sevgiliniz hiçbir neden yokken sizi suçluyor edasıyla ona sadık olup olmadığınızı soruyorsa ya da "Aynı zamanda birden fazla insanı sevebilir misin?" diyorsa, bunun nedenleri üzerinde düşünmekte fayda var. Uzmanlar, "Eşiniz ya da sevgiliniz yanınızdayken çok sıkılmaya başlıyor, kaprisli ve asabi bir ruh hali gösteriyorsa; bir damla suda fırtına koparıyor, en küçük şeylere kızmaya başlıyorsa aklı bir başkasında olabilir" diyor.

TEKNOLOJİYE DİKKAT
Teknoloji, çiftlerin aldatmak için kullandıkları araçların sayısını da artırdı. Aldatma kavramına "sanal aldatma" da dahil oldu. Bu da insanları daha dikkatli olmaya da zorluyor. Mesela telefonda, yasak aşkından gelen bir mesajı unutmak büyük bir felakete yol açabilir. Sevgilisinin adını takma isim yerine gerçek adıyla kaydeden ve ondan gün içinde gelen yüzlerce çağrıyı silmeyenler, şüpheleri üzerine çekmekte gecikmiyor. Cep telefonu olduğu halde yenisini alanlar, ikinci elektronik posta hesabını açanlar da "potansiyel" suçlulardan...

SÜREKLİ FAZLA MESAİ
Eşiniz, sürekli geç kaldığı ya da hatalar yaptığı için iş yerinden uyarı alıyorsa, iş yemeklerinde ya da iş tatillerinde gözleri başkasının üzerinde ise bunun nedeni "öteki kadın ya da erkek" olabilir. "Çok fazla çalışıyorum" diyor ancak bu maaş bordrosunda görünmüyorsa, işten izin alıp size haber vermiyorsa ve her gün aynı kişiyle yemeğe gidiyorsa, tetikte olmak gerekiyor. Seks hayatınızda birden bire değişiklik istiyor ya da hiç seks yapmak istemiyorsa, bu ani değişimin sebebini sormanızda fayda var. Yanında sürekli prezervatif taşıyorsa, spor salonunu daha sık ziyaret etmeye ve sıkı bir egzersiz programı uygulamaya başlıyorsa, uzmanlar "Aman dikkat" diyor.

ERKEKLERE DE UYARI
Uzmanlar, "Uzun süre alışverişten dönmüyorsa, uyuduğunda bile çantasını başucunda tutuyorsa, telefonda sessiz konuşuyor ve siz odaya girdiğinizde susuyorsa karınız ya da sevgiliniz yeni bir aşka yelken açmış olabilir" diyor. İhaneti tespit etmek için geleneksel metodu da gözden kaçırmamak gerekiyor. Yani, erkeklerin gömleğinde ruj lekesi veya parfüm kokusu aramayı...

İşte aldatıldığınızı gösteren 10 işaret
İkinci bir cep telefonu mu var?
Her gün aynı kişiyle yemeğe mi gidiyor?
En küçük şeylere kızıyor mu hemen?
Sürekli bahanelerle dışarıya mı çıkıyor?
Randevu için çocuğu mu kullanıyor?
İş yerinden sürekli geç geldiği için uyarı mı alıyor?
Mesai yaptım diyor, ancak bu maaşa yansımıyor mu?
Müzik zevki değişti mi?
Gömleğinde dudak boyası mı var?
İş yemeklerinde gözü sürekli başkasında mı?

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8154 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim