15 Mayıs 2024
  • Ankara8°C
  • İstanbul12°C
  • Bursa12°C
  • Antalya18°C
  • İzmir16°C

11. SAĞLIK ZİRVESİ, BU YIL 20-21 EKİM’DE ANKARA’DA ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR

Kamu ve özel sağlık sektörü liderleri, “Sağlıkta Geri Ödeme Yöntemleri”, “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası”, “Planlama”, “Dijital Sağlık” ve Tedarik Zinciri Yönetimi” konularını masaya yatırmak için Ankara’da buluşuyor.

11. Sağlık Zirvesi, bu yıl 20-21 Ekim’de Ankara’da ziyaretçilerine kapılarını açıyor

30 Eylül 2022 Cuma 10:07

 

Kamu, özel sektör ve akademiden sektöre yön veren sağlık yöneticileri ile sektöre ürün ve hizmet sağlayan tüm firma yetkililerini aynı çatı altında buluşturan Sağlık Zirvesi, bu yıl 20-21 Ekim’de Grand Ankara Hotel’de yapılacak. T.C. Sağlık Bakanlığı ve SGK iş birliği ile Özel Hastaneler Platformu Derneği tarafından organize edilen 11. Sağlık Zirvesi’nin ana temaları ise “Sağlıkta Planlama” ve “Değer Temelli Ödeme”.

Üniversiteler, hastaneler, ilaç ve tıbbi cihaz firmaları ve bilişim şirketleri ile kamu ve özel sektörden çeşitli kurum ve kuruluşları bir araya getirecek olan zirvede, sağlık sektörüne dair soru ve meselelere cevap aranacak.

Sağlık hizmetlerinin kalitesini ve verimini artırmaya yönelik etkin bir tedarik yönetimi ile yeni trendler ve yenilikçi çözümlerin masaya yatırılacağı Zirve’de, Sağlıkta Geri Ödeme Yöntemleri, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Sağlıkta Planlama, Dijital Sağlık ve Tedarik Zinciri Yönetimi gibi başlıklar ele alınacak.

Çıktıları ile politika yapıcılar ve ilgili otoriteler için kaynak olması hedefi ile sağlık dünyasının tüm bileşenlerini buluşturan 11. Sağlık Zirvesi’ne tüm sektör temsilcileri davetlidir. Zirve’ye ilişkin program akışı, sponsorluk fırsatları ve diğer tüm detaylara www.saglikzirvesi.net web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız

11-saglik-zirvesi2.jpg

Yorumlar
SON DAKİKA