03 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul18°C
  • Bursa19°C
  • Antalya27°C
  • İzmir23°C

'30 DAKİKA SINIRI' CAN ALIYORDU!

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi ve Foça Kazı Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Özyiğit’e Bornova’da motosikletli kurye çarptı.

'30 dakika sınırı' can alıyordu!

18 Şubat 2013 Pazartesi 10:22

İzmir Bornova’da pizza servisi yapan motosikletli bir kuryenin karşıdan karşıya geçmeye çalışan Prof. Dr. Ömer Özyiğit’e çarpması sonucu meydana gelen kazada Özyiğit ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Özyiğit, hemen ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyatla kurtulan Özyiğit’in tedavisi hâlâ sürüyor. Özyiğit, 9 Şubat 2013’te yaşanan olayı şöyle anlattı:

“Yeşil ışık yandıktan sonra karşıdan karşıya geçerken bir motosikletli son sürat gelip bana çarptı.” Kazayla ilgili kamu davası açıldığını da belirten Özyiğit, kendisine çarpan motosikletli kuryenin Bornova’daki bir pizza şirketi için çalıştığını söyledi.

Pizza dağıtan kuryelerin teslimattaki süre kısıtlaması nedeniyle aşırı sürat yaptıkları iddiası da bu kazayla birlikte yeniden gündeme geldi. Özyiğit’e çarpan kurye Onur Haşıcı(22) ise yeşil ışığın kendisi için yandığını, Özyiğit’in aniden yola atladığını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA