29 Nisan 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya30°C
  • İzmir23°C

ACIBADEM AİLE HASTANESİ ÇALIŞANLARINDAN KAN BAĞIŞI

Toplumda kan verme bilincini artırmak için Acıbadem Aile Hastanesi yöneticileri, hemşireleri, hasta danışmanları, kafeterya çalışanları ve sağlık memurları kan bağışında bulundu.

Acıbadem Aile Hastanesi çalışanlarından kan bağışı

03 Ocak 2014 Cuma 09:03

Ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerine katkıda bulunmak ve toplumda kan bağışının yaygınlaşması için Acıbadem Aile Hastanesi ve Kızılay Bahçelievler Şubesiyle işbirliğiyle yaparak, “Gönüllü Bağışı Etkinliği” düzenlendi.
Aile Hastanesinin ikinci katında gerçekleşen etkinliğe hastane yöneticileri, hemşireler, hasta danışmanları, kafeterya çalışanları, sağlık memurları ve hasta yakınları ilgi göstererek kanlarını bağışladı.

İlk defa bir hastanenin gönüllü olarak kan bağışında bulunduğunu belirten Kızılay yetkilileri; toplumdaki kan verme duyarlılığının artırılması konusunda Kızılay öncülüğünde yapılan çalışmalardan olumlu sonuçlar aldıklarını, bu anlamda özel bir hastanenin de kendilerine destek olmasından mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Etkinlik sırasında gönüllü olarak kan veren bağışçılara teşekkür belgesi hediye edildi.

ÖRNEK OLMAK İSTEDİK
Acıbadem Aile Hastanesi Bahçelievler Direktör Yardımcısı Cemil Demirci’de gönüllü kan bağışı etkinliğine katılanlara teşekkür ederek, “Kurumumuz adına bu etkinliğe katılmak istememizin nedeni hem sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek, hem de gönüllü kan bağışçılığının, insani açıdan kutsal bir görev olduğu bilincini göstermekti. Bu anlamda diğer kurumlara da kan bağışı konusunda örnek olduk” dedi.

Yorumlar
    SON DAKİKA