07 Mayıs 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • Bursa22°C
  • Antalya23°C
  • İzmir27°C

ACIBADEM FULYA HASTANESİ'NDEN "SAĞLIKLI YAŞAM ŞENLİĞİ"

Acıbadem Fulya Hastanesi, sağlıklı yaşamak isteyenleri 'Acıbadem Fulya Sağlıklı Yaşam Şenliği'nde buluşturdu.

Acıbadem Fulya Hastanesi'nden "Sağlıklı Yaşam Şenliği"

16 Haziran 2014 Pazartesi 12:27

Acıbadem Fulya Hastanesi, sağlıklı yaşamak isteyenleri "Acıbadem Fulya Sağlıklı Yaşam Şenliği"nde buluşturdu. 

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi Şişli Belediyesi'nin işbirliğinde düzenlenen şenlik, Radyo Voyage'nın müzikleri eşliğinde Nişantaşı Sanat Parkı'nda gerçekleşti. 

Hastanenin uzmanları tarafından sağlıklı yaşam söyleşileri düzenlenen şenlikte, beslenme uzmanı diyetisyen Hande Seven, sağlıklı beslenme ile ilgili doğru bilinen yanlışlar hakkında, fizyoterapist Mustafa Sefa Öztürk ise "Egzersizle yaşamak" ve hayatın her alanında egzersiz yapma yöntemleri konusunda bilgi verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, sporun sağlıkta esas olduğuna inandığını belirterek, 14 senedir spor yaptığını anlattı.

Hareketli olmanın sağlıklı yaşamın ilk koşulu olduğunu kaydeden İnönü, "Mesela bugün adımsayarıma baktım, 10 bin adım atmışım" ifadelerine yer verdi.

Şenlikte  spor müsabakalarının yanı sıra ödüllü yarışmalar da gerçekleştirildi. Eğitimli hocalar eşliğinde "Zumba" yapan katılımcılar, perküsyon performansıyla da keyifli müziğin ve ritmin tadını çıkardı.

Kas ve yağ oranları konusunda fikir sahibi olmak isteyen katılımcılar, ölçüm testleri ile vücut kitle endeksleri hakkında bilgi aldı. Acıbadem Mobil Sağlık da açtığı stantta şeker ölçümü yaptı.

Şenliğe katılan çocuklar da aileleriyle sağlıklı yaşamın önemini eğlenerek öğrendi. - İstanbul

 
Yorumlar
SON DAKİKA