03 Mayıs 2024
  • Ankara16°C
  • İstanbul17°C
  • Bursa14°C
  • Antalya23°C
  • İzmir24°C

ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSUNA KATILACAK KURSİYER LİSTESİ (TKHK)

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nca 06 Mayıs- 07 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Acil Bakım Hemşireliği Kursuna katılacak kursiyer listesi açıklandı.

Acil Bakım Hemşireliği Kursuna katılacak kursiyer listesi (TKHK)

02 Mayıs 2013 Perşembe 15:01

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nca 06 Mayıs- 07 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Acil Bakım Hemşireliği Kursuna katılacak kursiyer listesi açıklandı;

 

 

T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı

 

BİLGİ NOTU

1-Kursa katılacak personel saat 08:30 da eğitim alacakları sağlık tesisinde bulunacaklardır.

2-İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ve İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eğitim alacak kursiyerler İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinde teorik eğitime katılacaklardır.

3-Özel hastaneler ve vakıf üniversite hastanelerinden katılan kursiyerler kurs ücreti olarak 2932 TL’yi kurs görecekleri sağlık tesisinin döner sermayesine yatırmaları gerekmektedir.(1 hafta içerisinde)

4-Birliğinize bağlı sağlık tesislerinde görev yapan kursiyerlerin görevlendirmeleri, üst yazı gelmeden söz konusu Makam Onayı ile yapılabilir.

5-Kursa katılımlarda devam zorunluluğu vardır. 2 günden fazla devamsızlık yapan kursiyerler kursta başarısız sayılırlar.

2013-1. Dönem Acil Bakım Kursiyer Listesi için tıklayınız

Makam onayı için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA