30 Nisan 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa14°C
  • Antalya20°C
  • İzmir13°C

AİLE HEKİMLİĞİ ÖDEME HESAPLAMASI HAKKINDA DUYURU

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından Aile Hekimliği Ödeme hesaplaması ve mutemetlere bildirilme çalışmalarının Ramazan Bayramı nedeniyle bir seferliğine erken tarihe çekilmesi hakkında duyuru yayımlandı.

Aile Hekimliği Ödeme hesaplaması hakkında duyuru

13 Haziran 2016 Pazartesi 12:17

Aile Hekimliği Ödeme hesaplaması ve mutemetlere bildirilme çalışmalarının Ramazan Bayramı nedeniyle bir seferliğine erken tarihe çekilmesi

2 Temmuz 2016 tarihinde Ramazan bayramı (resmi tatil) nedeniyle aile hekimleri ve aile sağlığı elemanlarının ödeme hesaplamaları 01.07.2016 tarihinde saat 02:00 da ( pazartesiyi salıya bağlayan gece ) yapılacaktır.

Cezaevi nüfus yüklemesi 28-29-30 Haziran tarihlerinde açık kalacaktır.

Performans hesaplaması ve ardından gelen ödeme işlemlerinde aksaklık olmaması amacıyla performans itiraz komisyonları çalışma sonuçlarını mutemetlere zamanında bildirebilecekleri gibi, resmi tatil nedeniyle aksayabileceğini öngörerek sonuç kararlarını ve itiraz değerlendirmelerini bir sonraki aya bırakmaları durumunda haziran ayı içerisinde aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları ve ilgili TSM leri bilgilendireceklerdir.

Verilerin gönderiminde aksaklığa neden olmaması konusunda aile hekimliği birimlerinin, toplum sağlığı merkezlerinin ve halk sağlığı müdürlüklerinin ilgili şubelerinin zamanında bilgilendirilmesi ve ilgililerin gerekli hassasiyeti gösterilmesini rica ederiz

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU

Duyuru metni Sağlık Bilgi Sistemlerinin Sağlıknet duyuru web sitesinde, ailehekimligi.gov.tr ve Halk Sağlığı Kurumu web sitesinde duyurulmuştur.

İletisim
[email protected]
0312 565 5903
0312 565 5905
0312 565 5993

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA