30 Nisan 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa14°C
  • Antalya21°C
  • İzmir13°C

AK PARTİ'DE "ANNE SÜTÜ" VE "TAM GÜN" MESAİSİ

"Anne Sütü Bankası" ve "Tam Gün Yasası"nda formül arayışları sürüyor. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıda bu iki konu hakkında doktor vekillerden görüş alındı.

AK Parti'de "Anne Sütü" ve "Tam Gün" mesaisi

27 Şubat 2013 Çarşamba 15:08

"Anne Sütü Bankası" ve "Tam Gün Yasası"nda formül arayışları sürüyor. AK Parti Genel Merkezi'nde "Sağlık Politikaları İstişare Toplantısı" yapıldı. Toplantıda, gündemdeki bu konular hakkında doktor milletvekillerin görüşleri alındı.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanısıra TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nun AK Partili başkan ve üyeleri ile doktor milletvekilleri katıldı.
Toplantıda kamuoyunda yankı bulan "Anne Sütü Bankası" ve formül aranan "Tam Gün Yasası" konuları tartışıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Şahin, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Başta 'Tam Gün Yasası' olmak üzere 'Ana Sütü Bankası' projesi gibi konularda milletvekili arkadaşlarımız ki tıp kökenlidir eczacıdır, diş hekimider, arkadaşlarımızın bu konulardaki görüşlerini alacağız. Sağlık Bakanımız, sağlık alanında atılacak her adımın istişare edilerek, Türkiye gerçeklerine de uygun olmasına büyük önem göstermektedir" dedi.

Öte yandan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Tam Gün Yasası" için ilgili taraflarla görüşmelerini bugün de sürdürdü. Müezzinoğlu, Türk Tabipler Birliği yetkililerini kabul etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
    SON DAKİKA