02 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa14°C
  • Antalya22°C
  • İzmir21°C

AN-DEVA'YA İSTİHDAM ÖDÜLÜ

Akdeniz Üniversitesi ukdesinde gerçekleştirilen 4. Akdeniz İş Fırsatları Fuarı'nda An-Deva Sağlık Grubu, 'İstihdam Ödülü'ne layık görüldü.

An-Deva'ya İstihdam Ödülü

13 Nisan 2011 Çarşamba 10:46

Akdeniz Üniversitesi ukdesinde gerçekleştirilen 4. Akdeniz İş Fırsatları Fuarı'nda An-Deva Sağlık Grubu, 'İstihdam Ödülü'ne layık görüldü.

Resmi verilere göre 2010 yılında Antalya'da sağlık alanında en fazla kişi istihdam eden An-Deva Sağlık Grubu, Akdeniz Üniversitesi tarafından ödüle layık görüldü. Akdeniz Bölgesi'nde en fazla kişi istihdam eden kurum ödülünü, An-Deva Grup Başkanı Hidayet Atay adına An-Deva Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Sefer Demirok, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'nin elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan An-Deva Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Demirok, Üniversite ile iş dünyasını buluşmasını sağlayan Akdeniz Üniversitesi kadrolarına teşekkür etti. Demirok, “An-Deva Sağlık Grubu olarak, Üniversitemizin düzenlediği bu zirvede bulunmaktan ve ödüllendirilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. An-Deva Hastaneler Grubu olarak bölge halkına hizmet verdiğimiz An-Deva Yıldız, Topçular, Hayat Kalp Hastaneleri ile 1 Tıp Merkezimizde görev yapan toplam bin 200 kişilik bir çalışan kadrosuyla aynı zamanda çalışma hayatında önemli bir yer tutmaktayız” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA