03 Mayıs 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa12°C
  • Antalya20°C
  • İzmir19°C

ANADOLU SİGORTA'DAN LABORATUVAR VE GÖRÜNTÜLEME HİZMETİ

Anadolu Sigorta, ayakta tedavi teminatına sahip poliçesi bulunan tüm sigortalılan için Medilab ile ücretsiz laboratuvar ve görüntüleme hizmeti başlattı.

Anadolu Sigorta'dan laboratuvar ve görüntüleme hizmeti

21 Aralık 2011 Çarşamba 09:06

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek uygulama kapsamında, sigortalılar, MR, BT gibi son derece yüksek ücretli görüntülemelerle, tahlil, endoskopi, kolonoskopi, biyopsi, patoloji, EMG, EEG, ultrasonografi ve Doppler gibi işlemler için hiçbir katkı payı/ücret ödemiyor. Aynca, sigortalının talebi halinde kendisini laboratuvara götürecek ücretsiz özel araç tahsis ediliyor, işlemlerin tamamlanmasının ardından sigortalı aynı araçla evine bırakılıyor.

Süreç, doktor tarafından laboratuar, MR, BT, endoskopi, kolonoskopi, biyopsi, patoloji, EMG, EEG, ultrasonografi ve doppler gibi tahlil ve/veya görüntüleme işlemlerinden biri ya da bir kaçının yaptırılmasının istenmesi ile başlıyor. Daha sonrasında sigortalı, "Anadolu Sigorta Sağlık Sigortası Poliçesi" olduğunu belirterek, istanbul'un çeşitli yerlerinde bulunan Medilab'ın anlaşmalı olduğu kurumlardan, kendisine en yakın olan kurumda işlemleri yapılmak üzere randevu tarihi ve saati alıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA