07 Mayıs 2024
  • Ankara7°C
  • İstanbul9°C
  • Bursa8°C
  • Antalya15°C
  • İzmir14°C

BAŞBAKAN’IN DOKTORU ERDÖL MECLİS GÖREVİNDEN AYRILDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süre önce sağlık ekibinin başına getirilen ve Erdoğan’ın tüm gezi, program ve ziyaretlerinde yanından ayrılmayan Ak Parti Ankara Milletvekili

Başbakan’ın doktoru Erdöl Meclis görevinden ayrıldı

01 Şubat 2013 Cuma 08:13

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süre önce sağlık ekibinin başına getirilen ve Erdoğan’ın tüm gezi, program ve ziyaretlerinde yanından ayrılmayan Ak Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl’ün, bu görevi nedeniyle komisyondaki görevinden ayrıldığı belirtildi. Erdöl, istifa ettiğine ilişkin dilekçeyi, dün TBMM Başkanlığı’na sundu.

Genel Kurul’da Erdöl’ün istifası dolayısıyla boşalan üyelik için seçim yapıldı. Boşalan üyeliğe Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar getirildi. Ünüvar, Sağlık Komisyonu’na seçilmesiyle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğinden istifa etmiş oldu. Ünüvar, daha sonra yapılan seçimde komisyon başkanlığına seçildi.

Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı’na Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık seçildi. İçişleri Komisyonu Başkanlığı görevine ise Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık getirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA