29 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa17°C
  • Antalya27°C
  • İzmir25°C

BİR DE BÖYLE KİLO VERMEYİ DENEYİN!

Dolabınızın bir köşesine attığınız o elbisenizi artık gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz! Çünkü bu haberi okuduktan sonra her şey değişecek ve bu hataları bir kez daha yapmayacaksınız!

Bir de böyle kilo vermeyi deneyin!

07 Mart 2012 Çarşamba 13:31

Dolabınızın bir köşesine attığınız o elbisenizi artık gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz! Çünkü bu haberi okuduktan sonra her şey değişecek ve bu hataları bir kez daha yapmayacaksınız!

Porsiyonlar küçülsün!

Kendinize yasaklar koymak yerine, porsiyonlarınızı küçültün. Küçük tabaklarda yiyin. Tabağınızın yarısını karşınızdakiyle paylaşın.

Beyaz düşman: Şeker!


Çay ve kahvede şeker kullanmaktan vazgeçin. Her gün 5 şeker tüketirseniz, bir yılın sonunda alacağınız 5 kilo garanti demektir.

Yağ mı? Bir kez daha düşünün!


Salataya koyduğunuz her bir kaşık yağ 50 kalori demektir. Salatada bir kaşık yağ yeterli olacaktır. Doymuş yağ tüketimini azaltın. Süt, yoğurt, peynir ve etlerin yağsız kısımlarını tercih edin.

 

 

Baklagilleri ihmal etmeyin!


Kuru baklagillerden haftada iki kere tüketmeye özen gösterin. Mercimek, nohut, kuru fasulye yemeği ihmal etmeyin.

Kahvaltıyı asla ihmal etmeyin!


Önem vermeniz gereken öğün kahvaltıdır. Ancak sürekli aynı tip beslenme yerine, kahvaltı seçeneklerinizi belirleyin. Omlet, tost, meyve ve süt, yulaf ve süt, meyve salatası ile yoğurt gibi farklı besinler tüketin.

Pozitif düşünün!


Fiziksel ve duygusal açlık arasındaki farkı iyi bilin. Hepimiz zaman zaman bu ayarı kaçırıyoruz ama siz hemen cesaretinizi kaybetmeyin. Pozitif düşünün ve duygularınızın farkında olun.

Az az, sık sık


Az ve sık yeme prensibini hep aklınızda tutun. Kilo vermenizi sağlayacak en pratik yöntem az ve sık yemektir.

Su her zaman yanınızda olsun!

Su içme alışkanlığınızdan asla vazgeçmeyin. Bardakla içmekte zorlanıyorsanız, yanınıza bir şişe alın, onu için böylece ne kadar su içtiğinizi de bilmiş olursunuz.

www.elmaelma.com

Yorumlar
SON DAKİKA