30 Nisan 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa15°C
  • Antalya23°C
  • İzmir16°C

"BÖBREK DEDE" YARIYIL TATİLİNDE ANİMASYON VİDEOLARIYLA ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Türk Böbrek Vakfı (TBV) tarafından ilköğretim öğrencilerine özel olarak hayata geçirilen "Böbrek Dede" projesi, yarıyıl tatilinde yeni hazırlanan animasyon videolarla çocukları eğlendirerek bilgilendirecek.

"Böbrek Dede" yarıyıl tatilinde animasyon videolarıyla çocuklarla buluşuyor

24 Ocak 2022 Pazartesi 10:42

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk'in karikatürize edilerek hazırlanan karakter çizimi "Böbrek Dede"nin, sağlıklı beslenme detayları ve sağlık için hareketin önemini vurgulayan videoları, vakfın YouTube kanalı ve sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, 37 yıldır "böbrek sağlığının korunması" adına çalışmalarını sürdüren Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk'in karikatürize edilerek hazırlanan karakter çizimi "Böbrek Dede" çocuklara ulaşmayı sürdürüyor.

Bugüne kadar binlerce ilköğretim öğrencisine ulaşan "Böbrek Dede", kitapçıklar ve sesli kitapları sonrası animasyon videolarıyla da öğrencilerle buluşuyor.

Böbrek sağlığı, sağlıklı beslenme detayları ve sağlık için hareketin önemini vurgulayan animasyon videolar, vakfın YouTube kanalı ve sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA