12 Mayıs 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul19°C
  • Bursa19°C
  • Antalya19°C
  • İzmir25°C

BÜYÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ’NİN OLUŞTURDUĞU EKİP TARAFINDAN 85 DEPREMZEDEYE TARAMA YAPILDI

Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetiminin oluşturduğu ekip tarafından 85 depremzedeye ağız ve diş sağlığı hastalıkları için teşhis...

Büyükçekmece Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Oluşturduğu Ekip Tarafından 85 Depremzedeye Tarama Yapıldı

02 Ağustos 2023 Çarşamba 12:44

Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetiminin oluşturduğu ekip tarafından 85 depremzedeye ağız ve diş sağlığı hastalıkları için teşhis ve tedaviye yönelik tarama işlemi yapıldı.

Yaşanan deprem felaketi sonrasında sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü Esenyurt Büyükçekmece Erkek Yurdu'na yerleştirilen, hem çocuk hem de yetişkin depremzedelere, ağız ve diş sağlığı yönünden oluşabilecek hastalıkları önlemek amacı ile Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetiminin oluşturduğu ekip tarafından tarama işlemi yapıldı.

Yapılan ziyarette toplam 85 kişiye tarama yapılarak, tedaviye ihtiyacı olan 35 depremzede de Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne davet edilerek tedavileri gerçekleştirildi. Yaşadıkları felaket sonrasında yurtlara yerleştirilen depremzedelere, Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ekibi tarafından ihtiyaçları çerçevesinde kullanabilecekleri fırça ve diş macunu da hediye edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA