16 Haziran 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul19°C
  • Bursa16°C
  • Antalya26°C
  • İzmir23°C

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GEZİCİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KLİNİĞİ, 2 AYDA 278 KİŞİYE HİZMET VERDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'nin 2 ayda 278 vatandaşa hizmet verdiği açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği, 2 ayda 278 kişiye hizmet verdi

22 Mayıs 2024 Çarşamba 19:06

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından ekonomik ömrünü tamamlamış otobüsün Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'ne dönüştürüldüğü proje ile kırsal mahallelerdeki vatandaşlara ağız ve diş sağlığı hizmeti verildiğini belirtti.

Kırsal mahallelerdeki vatandaşlara hizmetlerin ulaşması noktasında yüzlerce kilometre yol kat edildiğini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Aracımız kırsal mahallelerde Develi’den İncesu’ya, Bünyan’dan Felahiye’ye kadar 2 ayda 1617 kilometre yol yaptı. Kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımıza altyapı, tarım ve hayvancılık destekleri ve sosyal donatılarımızın yanında bir de ağız ve diş sağlığı noktasında hizmet ulaştırma düşüncesi ile yollara düşen otobüsümüz ve içerisindeki fedakar sağlık personelimiz, vatandaşlarımıza tek tek ulaşıyor. Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği, 2 ayda 278 vatandaşa hizmet verdi. Kendilerine teşekkür edip kolaylıklar dilerken, vatandaşlarımıza şifalar temenni ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA