04 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa12°C
  • Antalya19°C
  • İzmir18°C

ÇAĞIL: PERSONELİMİZİN HAK KAYBI OLMAYACAK

Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzman Dr. Hasan Çağıl, "performansa dayalı ek ödeme sisteminin kalktığı ve sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılmayacağı" haberlerine yanıt vererek,...

Çağıl: Personelimizin hak kaybı olmayacak

06 Şubat 2013 Çarşamba 17:25

Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzman Dr. Hasan Çağıl, "performansa dayalı ek ödeme sisteminin kalktığı ve sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılmayacağı" haberlerine yanıt vererek, "Ocak 2013 döneminin performansa dayalı ek ödemeleri personelimize yeni düzenlemeler doğrultusunda ve zamanında ödenecek olup, personelimizin herhangi bir hak kaybı olmayacaktır" dedi.

Çağıl, yaptığı açıklamada, son günlerde basında yer alan "performansa dayalı ek ödeme sisteminin kalktığı ve sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılmayacağına" dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Personelin hak kaybı olmayacağına dikkat çeken Çağıl, şunları ifade etti:

"Kamu Hastaneleri Birliklerine 31 Ocak 2013 tarih ve 297 sayılı yazımız ile yapılan duyuru; Ocak ayı performansa dayalı ek ödeme hesaplamalarının, sağlık çalışanları lehine düzenlemelerin yer aldığı yeni yönetmeliğe göre yapılması ve mükerrer iş yükü oluşmaması amacıyla yapılmıştır. Ocak 2013 döneminin performansa dayalı ek ödemeleri personelimize yeni düzenlemeler doğrultusunda ve zamanında ödenecek olup, personelimizin herhangi bir hak kaybı olmayacaktır."

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA